logo COMPAREX CZ s.r.o.

Efektivní řízení firemních nákladů, dokumentů a procesů s COMPAREX EPOS

COMPAREX EPOS je komplexní centrální systém, podporující celý nákupní proces od nákupního požadavku, smluv a objednávek, až po faktury, včetně realizace výběrových řízení.

Čekáte dlouho na schválení požadavků nebo nemůžete dohledat faktury? Chybí vám přehled o výdajích? Obáváte se auditorů? COMPAREX nabízí efektivní řešení pro úplnou kontrolu nad nákupním procesem a každodenní efektivní fungování vaší společnosti.

COMPAREX EPOS (e-Procurement Ordering System) je komplexní centrální systém, podporující celý nákupní proces od vytvoření a schválení nákupního požadavku, až po finální schválení faktury. Je součástí rodiny tzv. P2P (Procure to Pay) řešení.

COMPAREX EPOS je webová aplikace postavená na nové generaci jádra COMPAREX FRAMEWORK, umožňuje použití v mobilních zařízeních a je nezávislá na použití operačních systémů a web prohlížečů.

COMPAREX EPOS nabízí:

COMPAREX EPOS je volitelně rozšiřitelný o automatické vytěžování dat z dokumentů, zejména faktur nebo formulářů. Dlouhodobě spolupracujeme s partnerem - společností Readsoft a do našich řešení integrujeme produkty DOCUMENTS for INVOICES pro vytěžování dat ze semi-strukturovaných dokumentů, zejména faktur a DOCUMENTS for FORMS pro vytěžování dat ze strukturovaných dokumentů - formulářů.

Tyto produkty jsme schopni implementovat i samostatně a navázat na lokální systémy, většinou ERP řešení.

Hlavní výhody řešení COMPAREX EPOS:

Další články k tématům - automatizace - bezpečnost - ERP - faktury - formuláře - nákupy - objednávky - P2P - úspory - workflow

Článek COMPAREX CZ s.r.o. ze dne pondělí 22. srpna 2016

Další články od COMPAREX CZ s.r.o.