logo COMPAREX CZ s.r.o.

Garantované datové úložiště s Azure StorSimple

Implementací služby Azure StorSimple získal zákazník Oriflame komplexní hybridní úložiště, které zjednodušuje automatizaci správy podle firemních zásad pro uchování dat a zajišťuje rychlé a spolehlivé zotavení po havárii.

Společnost Oriflame dlouhodobě hledala řešení, které by jí umožnilo rychlý a spolehlivý přesun záloh a klíčových provozních dat z vlastních datových center do bezpečného a garantovaného datového úložiště tak, aby měla jistotu dostupnosti dat v případě jakýchkoliv nečekaných problémů.

Cílem řešení bylo:

StorSimple umožňuje zkombinovat fyzická pole v datových centrech s virtuálními poli např. v menších vzdálených pobočkách a připojit vše k jednotnému cloudovému úložišti Microsoft Azure. Snadno tak lze navyšovat celkovou kapacitu úložiště bez nutnosti instalovat nákladné místní vybavení nebo zajišťovat jeho údržbu. Důležitou vlastností řešení je možnost testovat a ladit scénáře zotavení po havárii, aniž by byl dotčen rutinní provoz datového centra.

Řešení je snadno aplikovatelné pro jakéhokoliv zákazníka, který pocítí potřebu jednoduše vyřešit zálohování dat hybridním řešením (OnPremise/Cloud). Základními technologickými kameny řešení jsou Microsoft Azure a hybridní pole StorSimple řady 8000.

Hlavní výhody pro Oriflame:

Za toto úspěšně realizované řešení pro společnost Oriflame Cosmetics získal COMPAREX v konkurenci devadesáti nominací ocenění Microsoft Awards 2016 za řešení v oblasti zálohování dat. Speciální cenou generální ředitelka Microsoftu ocenila nejrozsáhlejší řešení hybridní infrastruktury.

Společnost COMPAREX CZ se dlouhodobě snaží držet krok s dodavateli nejmodernějších technologií, aby dokázala svým zákazníkům představovat a nabízet vždy to nejlepší inovativní řešení dostupné na trhu.

O Oriflame

Oriflame je mezinárodní kosmetická firma zastoupená ve více než 60 zemích světa. Přes 1000 švédských přírodou inspirovaných kosmetických výrobků nabízí prodejní tým tvořený zhruba 3,6 miliony nezávislých kosmetických poradkyň, které celosvětově vytvářejí roční prodeje přesahující objem 1,5 miliardy eur. Oriflame má 7500 zaměstnanců a vlastní výrobní závody ve Švédsku, Polsku, v Číně, Rusku a Indii.

Článek COMPAREX CZ s.r.o. ze dne úterý 27. září 2016

Další články od COMPAREX CZ s.r.o.