logo COMPAREX CZ s.r.o.

Softwarové licencování COMPAREX SoftCare

COMPAREX má vlastní expertní tým pro oblast softwarových licencí a společně se službou COMPAREX SoftCare dokáže minimalizovat rizika spojená s užíváním software i snížit vaše náklady na pořizování a správu softwarových licencí.

Pořizování a efektivní řízení software - Software Asset Management (SAM) - je velmi sofistikovaná činnost. Pokud jste manažerem zodpovědným za tyto oblasti, nevyhnete se otázkám:

K nalezení správných odpovědí je potřeba vzít v úvahu velké množství informací. Například je potřeba zvažovat způsob využívání software, dobu a místo jeho používání, ale samozřejmě také legislativní nařízení.

Firmy se v této oblasti často potýkají s nedostatečným přehledem o nákladech a problémy s přípravou rozpočtů. Dochází pak k tomu, že platí za něco, co vůbec nepotřebují, nebo naopak neplatí za to, co denně využívají. Kromě špatného hospodaření, pokut a zbytečných výdajů jim hrozí i trestně-právní a občansko-právní postihy. COMPAREX profesionální správa softwarových aktiv vám výrazně zjednoduší práci.

Komplexní řešení pod jednou střechou

COMPAREX SoftCare povyšuje správu softwarových aktiv na novou úroveň. Dokáže jednoduše analyzovat a optimalizovat celý životní cyklus software, a to bez ohledu na to, zda hledáte dlouhodobý spolehlivý způsob správy softwarových aktiv (SAM), cenovou optimalizaci nákupů software anebo jednodušší a rychlejší cesty, jak software pořídit.

COMPAREX SoftCare zahrnuje veškeré naše dlouhodobé zkušenosti s řízením softwarových aktiv a společně můžeme vytvořit nejlepší možné řešení i pro váš business.

Proč COMPAREX jako partner v softwarovém licencování:

Další články k tématům - Adobe - analýza - Citrix - legislativa - licence - Microsoft - ocenění - optimalizace - SAM - SoftCare - VMware

Článek COMPAREX CZ s.r.o. ze dne pondělí 15. srpna 2016

Další články od COMPAREX CZ s.r.o.