logo COMPAREX CZ s.r.o.

Osvoboďte své podnikání s Office 365

COMPAREX jako certifikovaný partner Microsoftu dokáže realizovat přechod na Office 365 včetně migrace dat a zaškolení uživatelů v krátkém čase a bez znatelného omezení provozu zákazníka. Optimalizujte náklady na HW, SW i služby a plaťte jen za to, co skutečně využíváte!

Trápí vás komplikovaný nebo chybějící vzdálený přístup k firemním e-mailům, dokumentům nebo kalendáři? Objevují se bariéry týmové spolupráce - roztříštěnost dat v jednotlivých aplikacích s různou mírou přístupu a kvalitou vyhledávání relevantních dotazů? Nebo prostě chcete efektivněji pracovat při nižších nákladech?

Řešením je on-line kancelář Office 365 - pro firmy bez ohledu na jejich velikost i oblast působení. Cloudové řešení bez počátečních investic i složitých a časově náročných konfigurací vám umožní využívat nejnovější technologie Microsoft.

Služba Office 365 nabízí výhodně aplikace Microsoft Office či úložiště OneDrive for Business. Vše jednoduše k dispozici kdykoliv, odkudkoliv a z jakéhokoliv zařízení. Navíc jsou vaše data dobře chráněna díky integrovanému zabezpečení, které odpovídá všem požadavkům české legislativy, ale i nejvyšším mezinárodním bezpečnostním standardům.

S řešením Office 365 získáváte:

Hlavní výhody Office 365:

Článek COMPAREX CZ s.r.o. ze dne pátek 2. září 2016

Další články od COMPAREX CZ s.r.o.