logo COMPAREX CZ s.r.o.

Efektivní pořizování a správa software eProcurement s COMPAREXonline

Rádi byste pořizovali software pro vaše podnikání snadno a rychle, ale nakonec vždy skončíte v pasti rozvláčných a komplikovaných objednávkových procesů od různých dodavatelů? Optimalizujte své nákupní a transakční procesy!

Zákaznický portál COMPAREXonline vám umožní snadno a jednoduše nakupovat software a integrovat produktové i cenové informace do vašeho nákupního systému. S využitím automatizovaných a prověřených postupů bude pořizování softwarových licencí nejen rychlejší, ale také spolehlivější a efektivnější. Celá vaše společnost tak může pořizovat software založený na přesně definovaných rámcových smlouvách a produktech.

COMPAREXonline vám umožňuje zachovat si vždy jednoduchý, rychlý a komplexní přehled. Veškeré relevantní informace jako nabídky a objednávky, uzavřené smlouvy nebo reporty o softwarových licencích jsou uloženy v databázi a kdykoli si je můžete dohledat. Navíc průběžné monitorování všech produktů naším zákaznickým portálem usnadňuje nastavení efektivní a spolehlivé správy softwarové podpory.

COMPAREX vám nabízí precizní řešení v oblasti pořizování a správy software podle vašich požadavků, od jednoduchého e-shopu až po plně integrovaný e-dodavatelský řetězec.

Hlavní výhody řešení:

Další články k tématům - automatizace - bezpečnost - databáze - eProcurement - licence - monitoring - reporting

Článek COMPAREX CZ s.r.o. ze dne čtvrtek 11. srpna 2016

Další články od COMPAREX CZ s.r.o.