logo COMPAREX CZ s.r.o.

Profesionální zálohování a archivace dat s COMPAREX Backup as a Service

COMPAREX nabízí ideální řešení na klíč jako službu pro zálohování a obnovu dat bez nutnosti investic do hardware a softwarových licencí s garancí, že systém pod naší kontrolou pracuje bez problémů a podle vašich očekávání.

Řešení koncipujeme tak, aby na vás provoz kladl minimální až nulové požadavky. COMPAREX zajišťuje kompletní provoz systému včetně kontrol plánovaných záloh. Jako zákazník si zajišťujete pouze ad hoc zálohy či obnovy dat podle aktuální potřeby, nicméně i pro ty můžete využít v rámci služby konzultace s našimi odborníky.

Komplexní řešení Backup as a Service zahrnuje:

Komplexní řešení

V rámci služby COMPAREX kromě denního provozu zajišťuje i kontrolu chybových hlášení, stavu plánovaných zálohovacích úloh, plánování a vyhodnocování využití kapacit, jejich optimalizaci, generování reportů o úspěšnosti zálohování a řešených incidentech nebo proaktivní patchovou analýzu.

K tomu konzultační služby, pravidelný update a případné řešení servisních požadavků u výrobců technologií.

Hlavní výhody řešení COMPAREX Backup as a Service:

Účtování služeb

Službu poskytujeme na období minimálně tří let a celá je účtovatelná přímo do nákladů (OPEX). Zvolit si můžete odezvu na závadu následující pracovní den nebo režim 24 x 7 s garantovanou opravou do 12 hodin. Součástí měsíčního paušálu jsou i konzultační služby k volnému čerpání podle vaší potřeby.

Infrastruktura

Služba Backup as a Service je postavena na technologii EMC NetWorker a deduplikačním úložišti EMC DataDomain. Oba produkty jsou špičkami na trhu a společně nabízejí unikátní funkcionality.

Článek COMPAREX CZ s.r.o. ze dne středa 17. srpna 2016

Další články od COMPAREX CZ s.r.o.