logo Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.

GPS GSM lokátor s funkcí Geofencing a SMS hlášením polohy

S GPS lokátorem můžete najít nebo monitorovat jakékoliv pohybující se objekty - auta, osoby nebo i zvířata. Díky funkci Geofencing (zónové monitorování) pak můžete dostávat SMS o poloze objektu při jeho vjezdu nebo výjezdu z předem nadefinované kruhové oblasti.

Zabezpečení přes GPS a přes síť mobilních telefonů GSM - díky moderní technologii máte neustálý přehled o pohybu monitorovaného objektu. Můžete si kdykoliv vyžádat informaci o aktální poloze prostřednictvím SMS = přes internetový odkaz na Google Maps snadno zjistíte s přesností na metry, kde se sledovaný objekt právě nachází.

Pokud právě není k dispozici GPS signál, využije lokátor pro určení polohy GSM síť mobilních telefonů, která je na rozdíl od GPS dostupná i uvnitř budov. To je ideální pro spolehlivé sledování vozu a pro zabezpečení v případě krádeže.

Také můžete předem vymezit určitou oblast, ve které se může sledovaný objekt pohybovat. Při opuštění oblasti bude okamžitě zasláno varovné hlášení na nastavený mobilní telefon prostřednictvím SMS. Tíme můžete zajistit efektivní pohyb služebních vozidel. Vymezení i další nastavení se provádí přes softwarové rozhraní.

Příhlady použití:

  1. Tísňové volání - pomoc stiskem jednoho tlačítka
    Tuto funkci můžete využít v každodenním životě nebo i při outdoorových aktivitách (např. lyžování nebo horolezectví). V případě nouze stačí stisknout tlačítko "ALARM SMS" a SMS zpráva s Vaší aktuální polohou se rozešle až na 3 předdefinovaná mobilní telefonní čísla. S produktem GT 280 můžete navíc využít i hlasové tísňové volání.
  2. Geofencing - zónové monitorování
    Díky funkci Geofencing dostáváte SMS zprávy o poloze objektu při jeho vjezdu nebo výjezdu z předem nadefinované kruhové oblasti.
  3. Sledování podle místa
    Hlášení o poloze přes SMS - jendoduše pomocí SMS zjistíte polohu svého dítěte.
  4. Trackování
    Sledování vozidel snadno a rychle - sledujte pohyb svého firemního nebo osobního automobilu nebo nákladu a dostávejte SMS zprávy s aktuální polohou objektu.
Další články k tématům - Geofencing - GPS - GSM - lokátor - monitoring - SMS - telefon - Tracker

Článek Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. ze dne pátek 29. června 2012

Další články od Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.