logo Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.

USB adaptér pro streamování obsahu z mobilního zařízení

USB adaptér Renkforce Jak je malý technologický zázrak. Z pohledu komunikace se zdrojem - telefon či tablet, jde o streamování dat. Zařízení s USB však adaptér vidí jako běžné paměťové médium, které tak lze použít v celé řadě elektroniky s USB portem.

Adaptér Renkforce Jak vytvoří po připojení do USB vlastní WiFi přístupový bod. Se svým zařízením se k této síti jednoduše připojíte stejně jako k síti běžného routeru. O přihlášení do sítě se není nutné starat - telefon se přihlásí automaticky. Je však nutné se přesvědčit, zdali nedošlo k přihlášení do vaší domácí WiFi sítě.

Je nutné vzít na vědomí, že jakmile se připojíte k adaptéru Jak, nebude dostupné připojení k internetu. Vzhledem k povaze přístupového bodu lze 3G/WiFi internet obnovit až po odpojení od adaptéru.

Adaptér Jak si poradí i se zabudovanými USB porty v počítači nebo dokonce přímo v automobilu. V drtivé většině zařízení s USB dokáží načíst připojená paměťová úložiště a prohlížet jejich obsah. Renkforce Jak komunikuje právě jako běžné USB paměťové médium, a proto lze kompatibilitu garantovat.

Data se přenáší bezdrátově vždy v původní kvalitě, a to přes WiFi síť. Právě kvůli objemu přenášených dat bylo upuštěno od nasazení ztrátového Bluetooth.

Adaptér Jak od Renkforce můžete připojit do kteréhokoli USB portu, ať už se jedná o autorádio, stereo zařízení nebo televizor. Do přehrávačů multimediálního obsahu se prostřednictvím tohoto adaptéru přenáší obraz a zvuk ze spárovaného SmartPhone v nekomprimované kvalitě.

Renkforce Jak je optimalizován pro použití se systémem Android, kde nabízí ve srovnání s iOS mnohem víc funkcí. Jejich popis se může navzájem lišit.

Další články k tématům - 3G - adaptér - Android - internet - iOS - SmartPhone - streaming - telefon - úložiště - USB - WiFi

Článek Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. ze dne úterý 25. listopadu 2014

Další články od Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.