logo Czech ICT Alliance

Czech ICT Alliance připravuje české startupy US investorům

Czech ICT Alliance ve spolupráci se zkušenou koučkou Beth Susanne ze Silicon Valley a Jihomoravským inovačním centrem pořádá ve dnech 3. a 4.4. 2013 praktické školení pro zástupce začínajících firem, kteří chtějí zlepšit prezentaci projektu potenciálním investorům.

Tato akce připravuje české start-upy na další kolo typu Startup Funding EuroTOUR Prague, kterou bude pořádat Czech ICT Alliance ve spolupráci s US Market Access Center a americký investory u příležitosti Start Summitu.

Akce nazvaná Perfect Investor Pitch je primárně určena pro zástupce start-upů (za každou z 12 vybraných firem se zúčastní 2 lidé). Tomu odpovídá i náplň školení. Účastníci se naučí, co by měli říkat vždy a naopak, čeho by se měli za každou cenu vyvarovat. Dozví se, jak by měli zapracovat na svém projevu, co o nich prozrazuje řeč jejich těla a jak s tímto podvědomím chováním pracovat. A pochopí, jak důležité je tzv. Value Proposition projektu.

Hlavním cílem školení Beth Susanne je naučit začínající podnikatele, jak maximálně využít příležitost. Ať už půjde o 5minutovou prezentaci investorům na akcích typu Startup Funding EuroTOUR Prague. Nebo krátké představení projektu při náhodném setkání s úspěšným podnikatelem nebo potenciálním spolupracovníkem.

"Schopnost kvalitně a efektivně představit projekt je podle našich zkušeností pro úspěch start-upu téměř stejně důležitá jako samotný záměr. Proto se snažíme začínající podnikatele podporovat a vzdělávat právě v této oblasti", komentoval cíle Czech ICT Alliance její výkonný ředitel Michal Zálešák, a dodal: "Volba zkušené Beth Susanne jasně ukazuje, že podporu začínajících českých inovativních podnikatelů myslíme velmi vážně."

Kompletní náklady na pitch training hradí Czech ICT Alliance, každý účastník si hradí pouze své cestovní náklady.

Další články k tématům - ICT - Investor - startup - Silicon Valley - školení - Beth Susanne - Michal Zálešák

Článek Czech ICT Alliance ze dne pátek 15. března 2013

Další články od Czech ICT Alliance