logo Czech ICT Alliance

Nejslibnější české startupy vybrali odborníci ze Silicon Valley

Odborníci a investoři z podnikatelského inkubátoru US Market Access Center vybrali 8 českých startupů, jejichž zástupci se budou moci zdarma zúčastnit intenzivního třídenního workshopu Silicon Valley Startup Camp.

Desítku českých účastníků doplní inovativní projekty nominované partnery akce - Technologickým centrem Hradec Králové a odborným serverem TyInternety.cz.

Silicon Valley Startup Camp proběhne ve dnech 20. - 22.10. 2012 v Praze. Mezi mentory budou mj. představitelé US MAC - Alfredo Coppola, President & Executive Director a Chris Burry, Senior Vice President & Director.

V programu kempu jsou nejen přednášky a školení, ale také individuální mentoring a tréninky správné prezentace investorům. Kromě 10 zástupců tuzemských start-upů se kempu zúčastní také pětice reprezentantů středoevropských projektů.

Na závěr všichni dostanou možnost prezentovat své projekty před 4 vybranými investory ze Silicon Valley a pokusit se je předsvědčit o kvalitě svého projektu a případně pro něj získat také investici. Nejlepší 3 společnosti získají 2měsíční pobyt v inkubátoru v Silicon Valley vč. bezplatného poradenství.

Mezi 18 českými projekty, jejichž zástupci byli vybráni, aby své projekty představili odborníkům z US MAC, byl nejlépe hodnocen Takeplace, který získal celkem 19 bodů. Druhý - se 17 body - skončil projekt Reservio. O pomyslnou třetí pozici se se shodným ziskem 16 bodů podělily Caresoft a Telmed.

Další články k tématům - Android - cloud - Google - platforma - startup - streaming - workshop - zdarma

Článek Czech ICT Alliance ze dne čtvrtek 11. října 2012

Další články od Czech ICT Alliance