logo Czech ICT Alliance

Získejte investory ze Silicon Valley pro svůj startup

Investoři ze Silicon Valley hledají i mezi českými start-upy. Vhodné akviziční cíle z řad českých firem představí americkým investorům Czech ICT Alliance v rámci Startup Funding EuroTOUR Prague ve dnech 26. - 27.2. 2013 v Praze.

Cílem Startup Funding EuroTOUR Prague je najít vhodné investiční příležitosti pro investory ze Silicon Valley z řad 12 vybraných českých start-upů v rámci 2denního intenzivního školení.

Tři nejlepší projekty získají možnost osobní prezentace minimálně pěti americkým investorům, bezplatný 2měsíční pobyt v US MAC Silicon Valley a 4 hodiny osobního mentoringu a koučinku.

Tato akce navazuje na předchozí úspěšné školení Silicon Valley Startup Camp, jehož vítěznému projektu Designeros pomohla zařídit Czech ICT Alliance konkrétního investora do 2 měsíců od akce. Ten slibnému projektu pomáhá s mezinárodní expanzí.

Startup Funding EuroTOUR Prague je určena pro projekty, které již mají příjmy, případně se mohou pyšnit velkým počtem uživatelů. Samozřejmě také musí nabízet mezinárodní potenciál. Zástupce projektu se neobejde bez velmi dobré znalosti angličtiny.

Plánované akce se zúčastní zkušení mentoři - Alfredo Coppola (President & Executive Director, US MAC) a Beth Susanne (Pitch Coach, Kauffman FastTrac Facilitator), kteří účastníkům pomohou připravit prezentaci pro investory.

Tři vítězné projekty vybere transparentně mezinárodní panel investorů ze Silicon Valley:

Článek Czech ICT Alliance ze dne středa 30. ledna 2013

Další články od Czech ICT Alliance