logo DataScript s.r.o.

DataScript je jediným autorizovaným partnerem pro školení produktů Symantec v ČR

DataScript s.r.o. - odborné vzdělávací a tréninkové centrum, oznamuje získání statusu autorizovaného dodavatele školení Symantec na úrovni Symantec Authorized Education Delivery Partner.

DataScript je i nadále jediným autorizovaným tréninkovým partnerem společnosti Symantec v České republice. Obchodním partnerem společnosti Symantec na českém trhu jsou také Servodata a.s., mateřská společnost školicího centra DataScript.

"O produktová školení Symantec je konstantě velmi vysoký zájem, proto si moc ceníme důvěry, kterou do nás společnost Symantec vkládá," dodává Iveta Babulenková, ředitelka společnosti DataScript. "V současné době jsou mezi IT profesionály nejvíce populární kurzy k nejnovějším verzím oblíbených produktů Backup Exec a NetBackup."

Jako autorizovaný tréninkový partner poskytuje DataScript celou škálu vzdělávacích programů na produkty Symantec ve vlastních školicích prostorách i přímo u zákazníka. Školicí materiály k nejnovějším produktům Symantec pro rok 2010 byly představeny již během Symantec City Tour 2010. Zároveň byl spuštěn i nový školicí web v českém jazyce.

Od získání statusu autorizovaného tréninkového partnera vyškolil DataScript desítky Symantec IT profesionálů a to zejména na produkty Backup Exec, NetBackup a Symantec Enterprise Protection. Pro produkty z řady Veritas realizuje DataScript např. kurzy Veritas Storage Foundation 5.1 for Solaris a Veritas Cluster Server 5.1 for Solaris. Připravovanou novinkou jsou autorizovaná školení na produktovou řadu Altiris, především na populární řešení Client Management Suite.

Mezi oblíbené vzdělávací programy společnosti Symantec patří zejména :

Článek DataScript s.r.o. ze dne pátek 28. května 2010

Další články od DataScript s.r.o.