logo DATASYS s.r.o.

Iva Herlesová: nová ředitelka DATASYS

Ředitelkou společnosti DATASYS se od 1.1. 2011 stala Iva Herlesová, která ve společnosti působí již téměř rok. Od ledna 2010 zastávala funkci obchodní a marketingové ředitelky a i z minulosti má rozsáhlé zkušenosti v oblasti IT.

Jako obchodní ředitelka divize Energy a Utility působila Iva Herlesová ve společnosti Logica. Ve společnosti Compaq Computer vedla oddělení zodpovědné za riealizaci dodávek aplikací pro segmenty Telco a Utility.

Před příchodem do společnosti DATASYS působila dvanáct let ve společnosti IBM Česká republika, kde zastávala pozici ředitelky Professional Services a později měla, jako Alliance Manager, na starosti oblast prodeje softwaru prostřednictvím partnerů.

"Do DATASYSu jsem přicházela s velkou zvědavostí a očekáváními. Po roce mohu říci, že jsem nesmírně ráda, že jsem tento krok udělala. Těším se, že budu moci přispívat k tomu, aby byl DATASYS i nadále úspěšnou českou firmou, jejímž hlavním cílem je poskytovat špičkové, profesionální IT služby," říká Iva Herlesová.

Iva Herlesová absolvovala obor automatizované systémy řízení na pražské VŠE. Ve svém volném čase se ráda a často věnuje sportům, jako je tenis, squash, cyklistika anebo lyžování.

Další články k tématům - ředitelka - Logica - IBM - Compaq - Iva Herlesová

Článek DATASYS s.r.o. ze dne pondělí 10. ledna 2011

Další články od DATASYS s.r.o.