logo DEVELOP - výhradní zastoupení pro ČR

ineo+ 35 a ineo 164: novinky ze světa tisku od Develop

Do první poloviny roku 2011 vykročila společnost Develop se dvěma novinkami - barevnou multifunkcí ineo+ 35 a černobílou multifunkcí ineo 164. Obě novinky od Developu uspokojí nároky menších organizací na firemní tisk a další funkce, a také potřeby větších společnosti, které pro zajištění kompatibility kancelářského provozu požadují stolní tiskárny vysoké kvality s dostupnými přídavnými funkcemi za dobrou cenu.

Barevná multifunkce A4 ineo+ 35

První produktovou novinkou je barevná multifunkce A4 ineo+ 35, kterou lze efektivně využít v menších firmách, kde plnohodnotně zajistí centrální funkci pro práci s dokumenty, pokud jde o tisk, kopírování, skenování nebo faxování. I když velké korporace obvykle zajišťují velkou část svých potřeb práce na centrálních A3 multifunkcích, může se právě ineo+ 35 uplatnit i zde, a to jako ideální satelitní doplněk na pracovišti vzdálenějších uživatelů.

"V procesu rozhodování o nákupu nového firemního systému tisku, by neměla hrát roli jen pořizovací cena zařízení. Pozornost by měla směřovat především k budoucím výdajům, které souvisejí s náklady na jeho provoz. Multifunkce ineo+ 35 nabízí obojí - příznivou počáteční investici a následný levný provoz," uvádí Pavel Čurda, obchodní ředitel společnosti Develop pro Českou republiku. "O ineo+ 35 se hovoří jako o revolučním zařízení, protože v malém kompaktním provedení dokáže s vynikajícími provozními náklady plnit funkci A3 strojů," upřesňuje Pavel Čurda.

Multifunkce ineo+ 35 dokáže díky polymerizovanému Simitri HD toneru tisknout a kopírovat až 30 stran za minutu v černobílém tisku i v jasných barvách. Uživatelská přívětivost je zajištěna intuitivním ovládáním pomocí barevného dotykového panelu.

Černobílá multifunkce ineo 164

Druhou novinkou je ineo 164. Jedná se o snadno ovladatelnou a robustní černobílou multifunkci A3, která byla navržena především s ohledem na potřeby menších kanceláří a živnostníků. Už v základní výbavě dokáže tisknout, kopírovat a skenovat až do formátu A3, a to při zachování ekologického a finančně nenáročného provozu.

Uživatelé jistě ocení jednoduché ovládání, které poskytuje panel s nekomplikovanou konfigurací kurzorových tlačítek, a také práci bez čekání díky rychlosti kopírování až 16ti stran za minutu. Vybavenost tonerem ineo HD s příměsí biomasy zajistí výsledný ostrý text a obrázky. Díky kompaktnímu designu se tento stroj hodí na každý pracovní stůl.

Další články k tématům - A3 - A4 - ineo - multifunkce - tisk - Pavel Čurda

Článek DEVELOP - výhradní zastoupení pro ČR ze dne pátek 3. června 2011

Další články od DEVELOP - výhradní zastoupení pro ČR