logo Digitální strážce s.r.o.

Digitální stážce pro snadné osobní i firemní zálohování dat na míru

Na trh vstupuje nová služba Digitalnistrazce.cz, která poskytuje firemní i osobní zálohování dat v cloudu s jejich fyzickým umístěním v Česku. Svá data budete mít stále uložena v bezpečí před nástrahami v prostředí internetu.

Mezi hlavní uživatelské výhody služeb Digitálního strážce patří srozumitelné smluvní podmínky, výhodný poměr cena/výkon, jednoduché nastavení a v neposlední řadě i to, že zálohovaná data v cloudu jsou trvale umístěna v České republice.

Originální služba Digitální strážce je postavena na osvědčeném řešení Acronis Backup 12.5, které bylo uvedeno v červenci 2016 a je určeno pro jednotlivce, domácnosti i firmy.

Zálohování šité na míru

Zálohování je nejúčinnější způsob, jak chránit svá data a mít je stále v bezpečí. K nejčastějším příčinám jejich ztráty či poškození patří technické závady - havárie disku či serveru, krádeže, nehody, vlastní nešikovnost apod.

Digitální strážce umí zálohovat a synchronizovat data z operačních systémů Android, Apple, iOS, Linux či Windows - na platformě ani typu nezáleží. Stejně tak si můžete navolit objem dat cloudového úložiště (10 GB - 1 TB), počet desktopů, mobilních zařízení, virtuálních i fyzických serverů či poštovních schránek MS Office 365, jejichž data chcete kompletně nebo jen částečně zálohovat.

Nedílnou součástí řešení Digitalnistrazce.cz je aktivní ochrana proti ransomwaru, která nedovolí vyřazení zálohování z provozu, monitoruje spuštěné procesy zálohovaných zařízení a chrání zálohovaná data před zašifrováním.

Kompletní nebo dílčí zálohu dat pak kdykoli a kdekoli obnovíte nebo přenesete na jiné zařízení rychle na pouhých pár kliknutí!

Acronic Backup 12.5

Acronic Backup 12.5 nabízí kompletní ochranu všech záloh ve více než 20 různých prostředích, včetně Amazon AWS, Microsoft Azure, VMware, Microsoft, Red Hat, Citrix, Oracle a mobilních operačních systémů.

Nabízí snadnou správu dat, blockchainovou datovou certifikaci, a aktivní ochranu proti ransomwaru, která zajišťuje, že dala jsou chráněna proti škodlivému malwaru a kybernetickým útokům.

Tato prověřená technologie již dokázala ochránit své uživatele před útoky ransomwarů Wannacry, Petya a Bad Rabbit.

Článek Digitální strážce s.r.o. ze dne čtvrtek 6. prosince 2018

Další články od Digitální strážce s.r.o.

Zálohování dat s aktivní ochranou proti ransomwaru zdarma

Digitální stážce pro snadné osobní i firemní zálohování dat na míru