logo Digitální strážce s.r.o.

Zálohování dat s aktivní ochranou proti ransomwaru zdarma

Zálohovací služba Digitální strážce pro snadné a dostupné zálohování osobních či pracovních dat - postavená na řešení Acronis Backup, je v reakci na současnou pandemii koronaviru až do 30. 7. 2020 poskytována zdarma.

"V aktuální situaci s COVID-19 řada firem zavádí práci z domova pro pracovníky, u kterých to povaha jejich práce umožňuje. Najíždějí na home office pod tlakem aktuální situace a často nejsou na jeho zavedení po technické stránce připraveny. Jako dodavatel zálohovacího řešení Acronis Backup s aktivní ochranou proti ransomwaru podporujeme ochranu všech dat a jsme připraveni pomoci s řešením aktuálních výzev firem, institucí i jednotlivých domácností," říká Vojtěch Levý, jednatel společnosti Digitální strážce.

Digitální strážce chce pomoci zákazníkům s rychlým přechodem na práci z domova při vysoké úrovni zabezpečení důležitých podnikových dat během období, kdy se doporučuje minimální přítomnost na pracovištích a v kancelářích.

Všechny objednávky až do 30. 7. 2020 23:59 uskutečněné přes službu Digitální strážce, nebudou vyžadovat zadání platebních údajů a uživateli se načte kredit ve výši 100000 Kč zdarma.

Dne 31. 6. 2020 odejde všem uživatelům první e-mailové upozornění, že k 30. 7. 2020 dojde k deaktivaci a smazání všech dat s doporučením provedení platby, aby si tak zajistili dostupnost této služby důležité pro jejich data.

Článek Digitální strážce s.r.o. ze dne pondělí 30. března 2020

Další články od Digitální strážce s.r.o.

Zálohování dat s aktivní ochranou proti ransomwaru zdarma

Digitální stážce pro snadné osobní i firemní zálohování dat na míru