logo DNS a.s.

Integrované řešení Hitachi File Sync and Share pro enterprise zákazníky

Hitachi Data Systems přináší enterprise zabezpečení pro mobilní pracovníky. Nová cloudová řešení HDS snižují celkové náklady o 60% a prostor potřebný pro zálohování o 30%.

Společnost Hitachi Data Systems Corporation (HDS) představuje nová řešení a služby, které umožňují enterprise zákazníkům snáze přejít na cloud computing , jejich mobilním zaměstnancům pracovat bezpečněji a spolehlivěji a koncovým uživatelům jejich IT poskytnou lepší uživatelskou zkušenost. Rodina cloudových služeb a řešení Hitachi Data Systems nabízí nové možnosti, které pomohou zvládat rozmanité požadavky na IT.

Tyto požadavky zahrnují explozivní růst nestrukturovaných dat, uživatelské očekávání dostupnosti informací odkudkoli a požadavek zajistit bezpečnost, jednoduchost a ochranu všech dat, ať jsou uložena kdekoliv. S dnešní novou nabídkou HDS mohou zákazníci dosáhnout přínosů cloudu, z hlediska nákladů a elasticity, snížením kapitálových i provozních nákladů.

Hitachi Content Platform Anywhere

První integrované řešení synchronizace a sdílení souborů pro enterprise uživatele, které postavil, prodává a podporuje jediný dodavatel. Přináší podnikům bezpečnou mobilitu - umožňuje uživatelům přistupovat k datům a spolupracovat z jakéhokoli zařízení, z libovolného místa, kdykoliv, a snadno sdílet soubory.

Data přitom zůstávají pod kontrolou IT, zabezpečená a splňující právní požadavky, na rozdíl od služeb sdílení souborů určených pro spotřebitelský trh, které těžko získávají důvěru IT oddělení enterprise zákazníků. HCP Anywhere je postavena především pro enterprise firmy a předbíhá alternativní produkty jednoduchostí instalace a snadným řízením důležité, ale málokdy diskutované problematiky šifrování, vlastnictví klíče a právních podmínek služby.

Nová verze Hitachi Content Platform (HCP)

Jednotná integrovaná cloud storage platforma pro ochranu dat, podnikovou mobilitu a obsahový cloud je vybavená nejvyspělejší správou metadat na trhu a staví základy pro Big Data a analytiku.

Hitachi Cloud Service Provider Program

Partnerská řešení public cloud postavená na cloudové infrastruktuře a řešeních HDS, součást nového rámce HDS pro cloud partnerství.

Hitachi Cloud Services

Zpřístupnění zabezpečeného, robustního, off-premise content cloudu, spravovaného HDS, enterprise zákazníkům.

HDS poskytuje bezpečné, flexibilní, škálovatelné a snadno spravovatelné infrastruktury pro privátní, hybridní i veřejné cloudy, které umožňují firmám snížit celkové náklady na vlastnictví, splnění SLA a zlepšení provozní efektivity. Jádrem HDS cloudových řešení je sada osvědčených cloud-enabled platforem, které podporují unified, virtualizovaná a distribuovaná prostředí běžná v současných organizacích.

Hlavní přínosy cloudového řešení HDS založená na HCP:

HCP Anywhere - Enterprise parametry pro mobilní pracovní sílu

HCP Anywhere je v oboru první plně integrované on-premises řešení pro bezpečné zabezpečené sdílení souborů a synchronizaci. HCP Anywhere je enterprise- a internet-ready. Jednoduše řečeno HCP Anywhere umožňuje zaměstnancům přístup k jakýmkoli datům, odkudkoli a kdykoli, z jakéhokoli zařízení. Ale také dává kontrolu nad firemními daty zpět firmám tím, že end-to-end řešení sdílení souborů je implementováno bezpečně, spolehlivě a s korporátním dohledem.

HCP Anywhere je velmi snadné nainstalovat, implementovat a spravovat, pro IT oddělení stejně jako pro uživatele. Žádné školení koncových uživatelů není třeba, je jim k dispozici samoobslužný portál. Pracuje se stávajícími IT postupy a procesy a není třeba jej zálohovat. Koncoví uživatelé si mohou stáhnout klienta HCP Anywhere pro své iOS zařízení.

Uživatelé si jednoduše uloží soubory do své složky HCP Anywhere a tím se okamžitě stanou mobilními. HCP Anywhere automaticky synchronizuje všechna registrovaná zařízení a zpřístupňuje soubory i prostřednictvím webových prohlížečů. Uživatelé si mohou přinést svá vlastní zařízení a mají přístup k pracovním souborům kdekoliv, nejen ve svých kancelářích. Mohou také soubory bezpečně sdílet s řízením přístupu, časově omezenými odkazy.

IT dostane snadnou správu s provázaným managementem mobilních zařízení, auditingem a plnou integrací s Microsoft Active Directory, takže je snadné přidávat a řídit velké množství uživatelů. Uživatelé mohou odesílat odkazy namísto příloh, čímž se drasticky sníží potřeba ukládání dat e-mailů a zatížení sítě.

Tento software používá k ukládání, ochraně, sdílení, synchronizaci, zabezpečení a správě dat HCP, nejefektivnější, snadno škálovatelné objektové úložiště s nejvyšší datovou hustotou, které data single-instancuje (deduplikuje), kompresuje a ukládá tak, že je není nutno zálohovat na pásku.

Kromě synchronizace a sdílení HCP Anywhere přináší do IT kvalitní cloud storage platformu, která pracuje s moderními i budoucími workloady.

S HCP Anywhere organizace můžou:

Nový HCP - vysoce škálovatelná platforma Cloud Storage

HCP je oceňované objektové úložiště a vysoce škálovatelný, spolehlivý základ cloudových řešení Hitachi. Virtualizuje infrastrukturu a inteligentně automatizuje IT činnosti, takže zákazníci mohou spravovat rychle rostoucí a stále rozmanitější souborová data. Multitenancy, vestavěná ochrana dat a robustní zabezpečení, spolu s funkcemi pro účtování využití, dělají HCP mimořádně vhodným pro poskytovatele cloudových služeb, kteří nabízejí ukládání dat jako službu, IT enterprise firem, které bojují s objemem dat, růstem tohoto objemu, zálohováním a problematikou zabezpečení a odpovědnosti a střední firmy zpracovávající rychle rostoucí objemy dat.

Nová verze HCP obsahuje několik významných vylepšení:

Hitachi Cloud Services a Hitachi Cloud Service Provider Program

HDS poskytuje účelově vybudovaná hostovaná cloudová úložiště pro nestrukturovaná data, která organizace zamýšlejí ukládat mimo datová centra. Tyto možnosti umožňují protáhnout onsite ukládání dat do cloudu používajícího HDS platformy a podporují snadný a spolehlivý přístup k datům bez ohledu na to odkud. Služby Hitachi Cloud Services jsou řízeny zkušenými konzultanty HDS s použitím osvědčených postupů.

Nabídka offsite a enterprise-to-cloud ukládání dat obsahuje sadu sofistikovaných služeb cloud storage, a také podporu REST API umožňující hladkou interoperabilitu s podnikovými aplikacemi pro integrované architektury, používající informace jak v datových centrech, tak v cloudu.

Hitachi Cloud Service Provider Program byl vyvinut pro poskytovatele služeb Hitachi cloudu aby mohli hostovat, spravovat a prodávat cloudové služby HDS svým zákazníkům. Poskytovatelé cloud služeb budují a spravují svá prostředí hosted cloud na platformách a technologiích HDS.

Představují jednu z několika možností partnerství s HDS na které se vztahuje nový rámec partnera HDS, který nyní zahrnuje partnery budující cloud a resellery cloudu.

Dostupnost cloudových řešení a služeb Hitachi Data Systems

HCP Anywhere a Hitachi Content Platform jsou okamžitě celosvětově dostupné přímo od HDS a přes Hitachi TrueNorth partnery. Později letos bude HCP Anywhere vylepšeno o integraci s Hitachi Data Ingestor, bezednou bránu pro ukládání dat v cloudu nevyžadující zálohování, a tím se zlepší funkce pro šíření obsahu a zjednoduší správa.

Služby Hitachi Cloud jsou ihned k dispozici v USA přímo od HDS a později letos globálně přes Hitachi TrueNorth partnery. Hitachi Cloud Service Provider Program je ihned k dispozici v USA poskytovatelům cloudových služeb Hitachi a později v tomto roce prostřednictvím partnerů HDS.

Článek DNS a.s. ze dne čtvrtek 20. června 2013

Další články od DNS a.s.

Pochopení propojenosti systémů Microsoftu je pro IT administrátory klíčové

Podcast IT a TAK představuje rozhovory se zajímavými hosty nejen z IT

Zkušenosti s MPSV projektem dotovaných IT kurzů Jsem v kurzu

Základní metodiky a certifikace projektového řízení

Jak řídit IT a mít ho pod kontrolou pomocí COBIT

Metodika PRINCE2 7th edition představuje novou éru řízení projektů v digitálním světě

DNS akvizicí KEY Trainings rozšiřuje své aktivity v oblasti IT vzdělávání

Společný podnik DATRON a DNS se zaměří na projektové celky v oblasti ICT

Nová identita DNS pro distribuci budoucnosti

Tomáš Prejda vede marketing DNS

Akční ceny diskových polí Hitachi Vantara VPS E

25 let DNS na českém trhu

Enterprise kvalita diskového pole Hitachi Vantara VSP E je dostupná pro všechny

Management diskových polí úložiště Hitachi Vantara VSP

Špičková robustní architekturu datového úložiště Hitachi Vantara VSP 5000

DNS je členem ICT UNIE

Moderní Midrange úložné pole Dell EMC PowerStore

PowerProtect DataDomain - efektivní, rychlé a bezpečné řešení ochrany ztráty dat

DNS úspěšně pomáhá v digitalizaci a automatizaci podniků

Stanislav Šmolík - nový generální ředitel DNS

Jak efektivně spravovat a ukládat firemní data

Personální změny ve vedení DNS a.s.

Braňte své zálohy před ransomwarem

Strategické novinky z DNS aneb 3v1 - webinář

Řešení pro zálohování a správu dat Veritas Technologies v distribuci DNS

Zálohování a veřejný cloud jako poslední linie obrany proti kybernetickému útoku

Interakce člověk - počítač: testujte své projekty na VxRail clusteru

Správná volba architektury v oblasti ukládání nestrukturovaných dat je velmi důležitá

Hitachi VSP E990 se 100% zárukou dostupnosti podnikových dat

Organizační změny v divizích Strategického rozvoje a Security DNS

DNS - GOLD distributor software Micro Focus

David Hofman v čele divize Huawei společnosti DNS

eDNS workshopy, prezentace a semináře

AddNet a BVS - nástroje pro síťovou správu, monitoring a bezpečnost v distribuci DNS

Nové samostatné divize v organizační struktuře DNS

Softwarová řešení Micro Focus v distribuci DNS

Nová divize Hitachi zvyšuje podporu partnerů DNS na českém trhu

Pavel Klimuškin - nový výkonný ředitel DNS

Peter Labis je novým ředitelem slovenské pobočky DNS

Zálohovací systém COMMVAULT spravuje data České zbrojovky

Peter Kucer je ředitelem slovenské divize DNS

Bezpečnostní řešení Panda Security v portfoliu DNS

Jaroslav Kohoutek rozšiřuje vedení společnosti DNS

DNS slaví 20 let na českém trhu

DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2016

FortiAnalyzer přináší hluboký a ucelený přehled o síťovém provozu

DNS přebírá divizi Microsoft od Servodata

Nové videokonferenční terminály Huawei TE10 a TE20 v distribuci DNS

DNS podporuje své partnery s programem Fortinet Cyber Thread Assessment Program

Konference IT Infrastructure & Security - Doba cloudová