logo Dynamica, a.s.

Microsoft Dynamics CRM řídí firemní procesy Kentico Software

Společnost Kentico Software až donedávna provozovala CRM na vlastním softwaru. Po osmi letech jeho vývoje ale již ve firmě cítili, že je čas na změnu, a implementovali Microsoft Dynamics CRM Online.

"Vývoj vlastního CRM systému nás stál hodně času a úsilí. Rozhodli jsme se proto využít již existujícího a funkčního nástroje, abychom se namísto jeho vývoje mohli soustředit na jeho implementaci na míru našim potřebám. Výběr probíhal mezi cloudovýmí řešeními od společností Salesforce a Microsoft. Volba nakonec padla právě na systém Microsoft Dynamics CRM," vysvětluje Rastislav Matušík, Internal Service Director Kentico Software.

Nové CRM v Kenticu běží již od začátku letošního února i díky společnosti Dynamica, kterou si Kentico vybralo jako implementačního partnera. Cílem nového systému je pomoc v rozvíjení, automatizaci a optimalizaci firemních procesů.

Nový CRM systém do budoucna pro Kentico Software představuje klíčovou platformu pro řízení marketingových, obchodních a Customer Success aktivit.

Kentico je brněnská IT firma, jejíž software pro tvorbu webových stránek, správu online obsahu a online marketingových kampaní využívají obchodní značky na celém světě. Patří mezi ně například Gibson, Mazda, Twinings nebo Starbucks.

Další články k tématům - automatizace - cloud - CRM - Dynamics - marketing - optimalizace - Rastislav Matušík

Článek Dynamica, a.s. ze dne pondělí 20. června 2016

Další články od Dynamica, a.s.