logo Easy Software s.r.o.

Easy Project řídí projekty německé rozhlasové stanice RTL Radio Berlin

Řešení společnosti Easy Software zvítězilo v konkurenci dalších globálních značek zejména díky nabídce komplexního řešení kontroly a výkazů práce. Rádio využívá nástroj Resource management pro kontrolu vytíženosti zdrojů a timesheety.

Společnost Easy Project v Německu působí prostřednictvím distribučních partnerů, uvažuje však o vlastních obchodnících a výhledově o založení pobočky v Berlíně. Německo je pro Easy Project nejsilnějším trhem, který zde v roce 2018 dosáhl největšího obratu a německý trh tak poprvé předstihl český.

"I v letošním roce očekáváme, že největší obraty budeme mít v Německu. Tamní trh je výrazně větší a cítíme zde další potenciál růstu," říká Jaroslav Lizner, obchodní ředitel Easy Software.

Obdobnou pobočku má nyní Easy Software v Maďarsku a firma je zastoupena také v brazilském Sao Paulu. Ve střednědobém horizontu plánuje pobočku rovněž v japonské metropoli Tokiu.

"V RTL Radio Berlín používáme Easy Project na vytížení zdrojů (Resource management), který je propojen s docházkou. Řídíme s ním všechny IT a software projekty a používáme ho i na Help Desk. Vybrali jsme si ho pro jeho komplexnost - je to skvělé all-in-one řešení," říká Timo Muller, CIO společnosti RTL Radio Deutschland GmbH.

Další články k tématům - Berlín - docházka - rádio - Jaroslav Lizner - Timo Muller

Článek Easy Software s.r.o. ze dne čtvrtek 9. května 2019

Další články od Easy Software s.r.o.