logo Easy Software s.r.o.

Chytrý plánovač pro řízení práce a správu projektů

Webinář společnosti Easy Software vám představí plánovač Easy Project Scheduler - drag-and-drop kalendář, který poskytuje univerzální a okamžitý přehled o vytížení zaměstnanců. Jeho funkce usnadňují každodenní práci projektovým pracovníkům i manažerům.

Univerzální drag-and-drop kalendář vám umožňuje přidělovat úkoly při zohlednění odhadovaného času na jejich dokončení. Úkoly lze snadno distribuovat díky funkci drag & drop. Když změníte očekávání ohledně odhadovaného času, jednoduše táhněte za spodní část a upravte ji podle svého přání.

Aplikace zobrazuje všechny schůzky, úkoly, plánované zdroje, docházku a záznamy stráveného času. Je přístupná přímo z hlavní nabídky Easy Projectu nebo ji lze přidat na jakýkoli osobní panel, např. na domovskou stránku.

Hlavní přednosti plánovače:

Plánovač mohou manažeři používat jako nástroj pro přidělování úkolů týmům a podřízeným. Na druhé straně mají řadoví pracovníci skvělý přehled o tom, jaké úkoly musí splnit v jakém časovém rámci.

Pokud na odhadovaný čas úkolu za den nezbude dostatek volného času, zbývající čas se automaticky přesune do nejbližšího budoucího volného času. Každá akce uživatele s úkoly se automaticky uloží.

Díky Zoom integraci lze také rychle vytvořit video či audio konferenci - to se může velmi hodit, např. když je potřeba konzultovat přidělování úkolů se svými kolegy.

Užitečný plánovač pro každou firmu

Funkce plánovače Easy Project Scheduler je užitečná pro každou firmu, která hledá nástroj poskytující okamžitý přehled o tom, jakou práci je třeba provést, jaké zdroje organizace budou vykonávat práci a časové rámce, ve kterých je třeba tuto práci provést. Nová funkce plánovače usnadňuje plánování veškeré práce spojené s včasným doručováním projektů.

Můžete snadno přepínat mezi osobním a manažerským pohledem plánovače s různými oprávněními. Pokud jste manažer, můžete jednoduše vybrat libovolného uživatele a přiřadit mu úkol pomocí drag & drop, a optimálně tak alokovat zdroje svého týmu.

V osobním zobrazení můžete použít plánovač k plánování úkolů pouze ve vašem vlastním kalendáři, nikoli pro ostatní uživatele.

Článek Easy Software s.r.o. ze dne čtvrtek 29. srpna 2019

Další články od Easy Software s.r.o.