logo Easy Software s.r.o.

Projektové řízení s podporou Business Intelligence dostupné i pro menší firmy

Mezi hlavní novinky nástroje Easy Project 2019 patří monitoring projektů v reálném čase včetně možnosti sledování jejich rozpočtů a efektivity, rozšířené vytížení zdrojů pro jednodušší využívání kapacit a Lite verze pro snadný onboarding.

Společnost Easy Software uvede Easy Project 2019 - novou verzi svého vlajkového produktu na tuzemský trh v polovině dubna 2019. Cílí jím především na střední a velké firmy, které řeší otázku efektivní správy projektů, ale i na menší společnosti, které dosud Easy Project nevyužily.

"Vedle profesionální verze nyní poprvé vznikla jakási odlehčená Lite varianta Easy Projectu, která umožní zájemcům okamžitě využívat Easy Project, aniž by si museli cokoli zdlouhavě nastavovat. Provedou pouze pět základních kroků, s nimiž jim pomůže detailní nápověda. K zavedení Lite verze jsme přikročili poté, co se o Easy Project začaly zajímat i menší společnosti a živnostníci. I pro ně je výhodné spravovat svoje projekty profesionálně a na jednom místě. Na český trh se Easy Project 2019 dostává po ostrých testech v Německu, Francii, Itálii a Španělsku, kde byl v Beta verzi uveden již letos v únoru. Zvolili jsme postupný launch, abychom mohli lépe odladit nové funkce a minimalizovali rizika s přechodem na novou verzi. Český trh je pro Easy Project velmi důležitý," říká Ondřej Šťovíček, produktový ředitel společnosti Easy Software.

Od nové verze Easy Projectu si firma slibuje lepší uživatelskou přívětivost pro dosavadní i nové zákazníky, maximální udržení stávajících klientů a posílení pozice lídra v managementu projektového řízení na českém trhu.

Business Inteligence hlídá vytíženost zdrojů

Funkci Business Inteligence uvítají zase střední a velké firmy, protože Easy Projectu zavádí real time monitoring projektů a jejich rozpočtů, včetně sledování efektivity využitých zdrojů - a to jak lidských, tak finančních. Business Intelligence je určena především finančním a generálním ředitelům

Rozšířená funkce vytížení zdrojů, která je u Easy Projectu nejprodávanější, umožňuje snadnější řízení zdrojů a kapacit. Tyto novinky cílí především na management a majitele středních a velkých firem, které potřebují řídit souběžně několik projektů a optimalizovat mezi nimi zdroje.

Článek Easy Software s.r.o. ze dne úterý 2. dubna 2019

Další články od Easy Software s.r.o.