logo ecommerce.cz a. s.

Projekt internetového sázení od ecommerce.cz získal ocenění Microsoftu

Řešení ecommerce.cz, použité na projektu plného internetového sázení pro SAZKA a.s., který na základě platné legislativy funguje od počátku roku 2008, si vysloužil respekt odborníků a získal ocenění Microsoft 2009 Central and Eastern European Partner of the Year.

Microsoft Partner Program Awards patří k nejrespektovanějším přehlídkám partnerských softwarových řešení v oboru informačních technologií, jehož se celosvětově účastní více jak desítky tisíc partnerů. Do finále kategorie Vývoj na zakázku ze střední a východní Evropy pro rok 2009 postoupil projekt společnosti ecommerce.cz a. s., vytvořený pro společnost SAZKA a.s., řešící komplexní problematiku internetového sázení. Na partnerské konferenci Microsoftu, konané v době od 13. do 16. července 2009 v New Orleans, si zástupci společnosti ecommerce.cz převzali získané ocenění.

Specialisty z Microsoftu úspěšná zakázka zaujala natolik, že ji jako příklad zajímavého řešení s využitím s nástrojů společnosti Microsoft vybrali přímo do evropského finále. "Naše skupina odborníků vyhodnotila přínos vašeho řešení a obdrželi jste jedno z nejvyšších ohodnocení pro tento region. To vám vyneslo místo na seznamu finalistů," píše v dopise, oznamujícím postup do finále, regionální ředitel Partnerských strategií a projektů Microsoftu pro střední a východní Evropu Charles Arizmendi.

"Nejen postup do evropského finále, ale také zisk ocenění nás příjemně překvapil," potvrdil obchodní ředitel ecommerce.cz Walter Pavliš. "Dosud jsme dostávali ceny spíš na národní úrovni, společnosti Sazka jsme však zajistili nejen komplexní řešení internetového kurzového sázení, ale realizovali jsme další řadu systémů a aplikací, které pro své podnikání potřebuje sázková a loterní společnost. Nominace je pro nás důkazem, že naše řešení může být úspěšné nejen na lokální, ale také na evropské či celosvětové úrovni."

"Projekt internetového sázení byl složitý jak z hlediska vývoje aplikací, tak z hlediska použitých technologií", říká technický ředitel ecommerce.cz Petr Šuráň. "Jedná se o velmi unikátní kombinaci bankovního systému s velkým důrazem na bezpečnost transakcí a herního systému s odezvami v reálném čase, to vše propojené s mnoha existujícími systémy, například s pobočkovou terminálovou sítí, systémem IVR pro hlasovou obsluhu, BI systémy, ERP systémem atd. Nároky na aplikační i technickou architekturu byly tedy od počátku velmi komplexní. Množství spokojených uživatelů, kteří systém využívají při svých sázkách a příznivá odezva od zadavatele, který měl na systém velmi vysoké nároky, nás o dobře odvedené práci přesvědčila již v minulosti. Získání ocenění společnosti Microsoft je potvrzením naší profesionality a schopnosti plného využití zvolené platformy."

Společnost Sazka využívá oceněné řešení již více než rok, a do ledna tohoto roku díky němu mohou uživatelé uzavírat kurzové sázky on-line na internetu bez nutnosti telefonického potvrzení nebo osobní účasti ve sběrně. U vlastního počítače si mohou sestavit z široké nabídky sázkových příležitostí vlastní sázkový tiket a jediným kliknutím sázku uzavřít.

Oceněný produkt eBet System je komplexní aplikační platforma, která nabízí vše, co je třeba k provozování sázkových her. Nezáleží na tom, zda chce zákazník přijímat sázky na jednotlivou hru, například na Keno, nebo potřebujete i kursové sázení a elektronické kasino. Jediný systém totiž dokáže obsluhovat internetovou hernu a zároveň i všechny kamenné sběrny. Celý systém je postaven jako modulární, s mnoha dalšími částmi, mezi které patří například elektronická peněženka, marketingový portál nebo systém pro mobilní sázení. Díky otevřenému rozhraní pro integraci s dalšími systémy umožňuje rychlou a jednoduchou integraci do prostředí prakticky jakékoliv sázkové kanceláře.

Pro vývoj byla zvolena platforma společnosti Microsoft, systém je zpracován jako serverová .NET aplikace, která pro svůj běh využívá Microsoft Windows Server a dále Internet Information Services. Jako databázový server je použit Microsoft SQL Server. Celý systém byl navržen jako on-line transakční aplikace, která je schopna běžet v režimu 24 × 7 × 365 a je vysoce škálovatelná.

Další články k tématům - ecommerce - Microsoft - ocenění - Sazka - Walter Pavliš - Petr Šuráň

Článek ecommerce.cz a. s. ze dne čtvrtek 23. července 2009

Další články od ecommerce.cz a. s.

ecommerce.cz hledá vývojáře: brněnská softwarová firma hodlá nabrat stovku IT odborníků

telcoconsulting.cz: nový expert vstupuje na telekomunikační trh v ČR

Radka Holčíková: nová personální manažerka ecommerce.cz

Telco divize ecommerce.cz je hlavním partnerem výstavy Magic World 3

Virtuální hra Multiruleta na tipos.sk od ecommerce.cz

Petr Novák, nový Business Relationship Manager v ecommerce.cz

ecommerce.cz zabodovala v žebříčku TOP 100 ICT společností v ČR

Národní koordinační mechanismus pátrání po pohřešovaných dětech

Pavel Pěnka, nový manažer vývoje v ecommerce.cz

Projekt internetového sázení od ecommerce.cz získal ocenění Microsoftu

ecommerce.cz dodala řešení spisové služby a správy dokumentů pro ÚKZÚZ

Manažerem vývoje ve společnosti ecommerce.cz se stal Mgr. René Michálek

SZPI využívá pro on-line testování svých inspektorů řešení od ecommerce.cz

ecommerce.cz implementovala špičkové zařízení Google Search Appliance

ecommerce.cz dodala komplexní řešení pro on-line prodej a rezervaci letenek pro VIP Wings

Řešení internetového sázení pro SAZKU dodala ecommerce.cz

ecommerce.cz získala certifikáty ISO 9001:2000 a ISO 20000-1

ecommerce.cz vyvíjí vysoce sofistikované aplikace pro moderní mobilní platformu Apple iPhone

ecommerce.cz dodala nejlepší webový portál ze všech samosprávných krajů na Slovensku

Ocenění za nejlepší případovou studii roku 2008 pro ecommerce.cz

SAZKA má nový webový portál od ecommerce.cz

Společnost ALTRON si pro správu personální agendy zvolila produkt HR portál od ecommerce.cz

ecommerce.cz expanduje

ecommerce.cz dodala kompletní řešení publikačního systému pro Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání

Společnost ecommerce.cz podepsala významnou smlouvu na dodávku dokumentového systému a spisové služby pro Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský

1. E-commerce Fórum

ecommerce.cz získala ocenění v soutěži Microsoft Industry Awards 2008

Společnost ecommerce.cz vyhrála výběrové řízení a dodá nový webový portál pro Ministerstvo vnitra

ecommerce.cz dodala rozsáhlý intranetový portál pro Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci