logo eD system a.s.

Jan Novák je novým ředitelem nákupu eD system a.s.

Distributor eD system vybral nového ředitele nákupu z řad svých zaměstnanců a na toto uvolněné místo obsadil Jana Nováka - dosavadního manažera skupiny nákupu, který se své funkce ujak 1. 2. 2018.

"Jan Novák za poslední období na svých značkách prokázal, že je schopen rozvíjet portfolio produktů a má manažerský potenciál k převzetí celého týmu produktových manažerů v Česku a na Slovensku," zdůvodňuje volbu Petr Slouka, výkonný ředitel eD system.

Distributor nového ředitele nákupu hledal od konce roku 2017, kdy tuto pozici právě Petr Slouka uvolnil poté, co byl s platností od 1. 12. 2017 jmenován výkonným ředitelem firmy a současně zvolen do funkce předsedy představenstva eD system.

"Personální změny ve společnosti jsou důsledkem transformace na nový obchodní model, a to sjednocením řízení firem eD system z Česka, Slovenska a Polska pod jedno vedení," říká Hynek Tyl, generální ředitel skupiny firem eD system.

V souvislosti s touto personální změnou se tak v eD system uvolnila pozice manažera skupiny nákupu, na kterou bude v nejbližší době vypsáno výběrové řízení. 

Další články k tématům - nákup - ředitel - zaměstnanci - Petr Slouka - Hynek Tyl - Jan Novák

Článek eD system a.s. ze dne pondělí 12. února 2018

Další články od eD system a.s.