logo eD system a.s.

Nový web eD system

Společnost eD system spustila v úterý 5. 6. 2018 novou webovou prezentaci. Vedle češtiny má další jazykové mutace ve slovenštině, polštině a angličtině. Nový web distributora cílí zejména na potenciální zákazníky, partnery a spolupracovníky eD.

"Nový web zůstává na stejné adrese a lépe prezentuje, kdo je eD system a co dělá. Cílí především na ty, kteří eD system neznají a klade si za cíl představit naši společnost, sortiment a klíčové služby. Prezentace zároveň reflektuje nedávné změny v názvu společnosti a logu," vysvětluje Daniel Vondráček, ředitel marketingu v eD system.

"Potřeba nového webu vychází mimo jiné i z rozšiřování našich aktivit mimo náš tradiční IT segment do oblasti spotřební elektroniky, domácí techniky, sportovního vybavení nebo hobby náčiní. V této oblasti není povědomí o značce eD system natolik vysoké jako v segmentu IT produktů," říká Petr Slouka, výkonný ředitel eD system.

"Slovenský web přesuneme na doménu edsystem.sk k 15. 7. 2018, prozatím běží na adrese 2018.edsystem.sk, jelikož na url edsystem.sk je v současnosti provozován slovenský eD SHOP," doplňuje Martin Tulinger, který v eD system projektově řídí přípravy nového webu.

Článek eD system a.s. ze dne pátek 8. června 2018

Další články od eD system a.s.