logo eD system a.s.

Staňte se součástí velké ceny F1 v Monaku s eD system

Odměny šampiónů - to je heslo letošní podzimní obratové soutěže distribuční společnosti eD system. Zákazníci v ní mohou získat originální víkendový zážitek na legendárním okruhu formule F1 v Monaku.

Prosluněné Monako, 4 dny závodní atmosféry, kvalifikační jízdy i samotný závod, to vše z hlavní tribuny. Tuto jedinečnou podívanou pro dvě osoby na prestižním seriálu formule 1 mohou nyní získat zákazníci eD system, kteří ve sledovaném období dosáhnou minimálního obratu 150000 Kč, a zároveň se registrují do soutěže a odpoví správně na soutěžní otázku.

"Vloni naši zákazníci takto soutěžili o víkendovou zápůjčku elektromobilu TESLA. Akce měla velký úspěch, a tak jsme se rozhodli kampaň v podobném duchu zopakovat. Tentokrát opět chceme vítězi zprostředkovat nevšední zážitek, dostat jej tam, kde se jen tak někdo nedostane," říká Daniel Vondráček, marketingový ředitel společnosti eD system.

Kdo vyhraje tento podzimní eD závod a stane šampionem, který bude v roce 2018 součástí Velké ceny Monaka, distributor vyhlásí 15. 12. 2017.

Podmínky akce:

Registrací do soutěže udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely eD systém.

Další články k tématům - elektromobil - formule - konkurence - marketing - Monako - soutěž - TESLA - závod - Daniel Vondráček

Článek eD system a.s. ze dne středa 8. listopadu 2017

Další články od eD system a.s.