logo eD system a.s.

Známe vítěze podzimní obratové soutěže eD system

Originální víkendový zážitek na legendárním okruhu formule F1 v Monaku vyhráli Bohumil Dach a Samuel Matrka, kteří se svým tipem nejvíce přiblížili správné odpovědi na soutěžní otázku vztahující se k počtu vyskladněných balíků ve skladech v Ostravě a Bratislavě.

O nevšední zážitek zákazníci distributora eD system soutěžili v rámci podzimní promo akce, která probíhala zároveň v Česku i na Slovensku. Kromě dosažení potřebného obratu musel výherce odpovědět na soutěžní otázku vztahující se k počtu vyskladněných balíků ve skladech v Ostravě a Bratislavě.

Na luxusem oplývající Azurové pobřeží se vydají Bohumil Dach - vítěz české soutěže a Samuel Matrka - vítěz slovenské akce. K těmto zákazníkům se připojí jejich obchodní manažeři Michal Dykast z pražské pobočky eD system a Marián Csonka z pobočky bratislavské.

"Zájezd jsme plánovali tak, aby byl pestrý a nabitý aktivitami. Věřím, že si prodloužený víkend jeho účastníci skutečně užijí a odvezou si spoustu zážitků. Kromě Monaka se bude moci výherce podívat také do dalšího města francouzské riviéry - Nice. Pobyt nabídne jak prohlídky měst, tak možnost nákupů v zemi módy i koupání v azurovém moři," říká Daniel Vondráček,  marketingový ředitel společnosti eD system.

Samotný závod formulí 1 bude však jen jedním z mnoho zážitků, který je pro výherce připraven. Nabitý čtyřdenní program nabízí také účast na kvalifikačních jízdách a prohlídku boxové uličky, tzv. pit-lane, kde se účastníci mohou potkat i vyfotit s jezdci F1 a prohlédnout si z blízka vozy F1. Skvělou podívanou si pak užije také během závodů formulí 2, GP 3 nebo Porsche Supercupu.

"V prvním okamžiku jsem si myslel, že si ze mě ředitelka pobočky Dana dělá srandu, ale pak jsem si uvědomil, že jsem opravdovým vítězem zájezdu formule F1 a že mám před sebou úžasný zážitek díky eD system," doplňuje jeden z výherců soutěže Bohumil Dach.

Další články k tématům - formule - Monako - nákupy - soutěž - výherce - závody - Daniel Vondráček

Článek eD system a.s. ze dne úterý 23. ledna 2018

Další články od eD system a.s.