logo eD system a.s.

Ocenění ChannelWorld Awards 2017 pro eD system Slovakia

Nejlepším slovenským distributorem s přidanou hodnotou za rok 2017 se stal eD system Slovakia. Cenu společnost převzala v úterý 20. 2. 2018 v Praze na vyhlašování cen ChannelWorld Awards 2017.

Slovenský distributor eD system u obchodních partnerů zabodoval především ve 4 hodnocených kategoriích - značky v portfoliu, předprodejní podpora, B2B web a partnerská setkání a školení.

"V páté hodnocené kategorii jsme skončili na druhém místě, což do následujícího roku bereme jako příležitost se nadále posouvat dále," uvedl Daniel Vondráček, marketingový ředitel eD system.

Historicky 11. ročník hodnocení ICT distributorů a výrobců organizuje vydavatelství IDG. Hodnocení bylo součástí rozsáhlého výzkumu mezi obchodními partnery, který uskutečnilo IDG a jeho magazín ChannelWorld ve spolupráci se společností LiveSale.

Do průzkumu se celkově zapojilo 589 respondentů z 563 firem - reselleři, poskytovatelé služeb, integrátoři, retail a e-tail.

Ocenění zástupci distributora převzali z rukou Jana Mazala, šéfredaktora a projektového manažera průzkumu.

"Jak jsme v předstihu avizovali, původní anketa postupně plně přešla pod rozsáhlý průzkum napříč prodejními kanály. Z ankety, ve které rozhodoval celkový počet hlasů, se stal kvalitativně orientovaný průzkum, v němž rozhoduje průměrné ohodnocení spokojenosti s obchodní spoluprací v různých oblastech," uvedl Jan Mazal, šéfredaktor ChannelWorldu a projektový manažer ChannelWorld Awards.

Další články k tématům - anketa - B2B - ocenění - průzkum - reseller - školení - Daniel Vondráček - Jan Mazal

Článek eD system a.s. ze dne pátek 2. března 2018

Další články od eD system a.s.