logo eD system a.s.

Partnerská síť IT prodejců eD Profi slučuje české a slovenské resellery

eD system představuje síť prodejců IT a komunikační techniky s názvem eD Profi, která vznikla spojením české sítě Klikman a slovenské Digipro. S více než 260 prodejnami a téměř dvacetiletou tradicí pokrývá především menší města v Čechách a na Slovensku.

"Název eD Profi jsme zvolili účelově, neboť prodejci, kteří pod touto značkou působí, jsou opravdovými profíky. V oboru IT a komunikační techniky se často pohybují i desítky let a svým zákazníkům nabízí letité znalosti a zkušenosti. S pronikáním technologií do našich domácností se stává profesionální poradenství v této oblasti klíčovým faktorem při nákupu IT produktů. Pro prodejce několikrát do roka zdarma pořádáme školení a semináře nebo připravujeme katalog s akčními produkty, který roznášíme koncovým zákazníkům v okolí prodejen," říká Daniel Vondráček, marketingový ředitel eD system.

Koncoví zákazníci si v dnešní době dovedou na internetu najít, ve kterém z e-shopů zakoupí notebook nebo monitor cenově nejvýhodněji, často ale selhávají při výběru potřebného vybavení.

Právě v takových případech jim pomůže regionální partner kousek od jejich domova, ke kterému mohou přijít osobně do kamenné prodejny pro odbornou radu a rovnou si u něj daný produkt prohlédnout, vyzkoušet a koupit.

Síť resellerů eD Profi sdružuje samostatné právní subjekty a eD system, jako významný distributor, pro tuto síť zajišťuje ceny srovnatelné s cenami velkých e-shopů, marketingovou a další prodejní podporu.

"Nemáme ambici provozovat další z řady e-shopů, který prodává IT zboží. Proto ani na nově spuštěném webu edprofi.cz e-shop nenajdete. Našim cílem je pomoci zákazníkům v regionech získat odborné poradenství v oblasti IT a nabídnout jim široké portfolio produktů za konkurenceschopné ceny," doplňuje Petr Slouka, výkonný ředitel eD system.

Další články k tématům - distributor - eshop - marketing - reseller - seminář - zdarma - Daniel Vondráček - Petr Slouka

Článek eD system a.s. ze dne pátek 6. dubna 2018

Další články od eD system a.s.