logo eD system a.s.

Šimon Churý se od srpna stává ředitelem marketingu eD system

Současný ředitel marketingu Daniel Vondráček končí své působení ve firmě ke konci července a předává svou funkci Šimonu Churému, který dosud působil na pozici Senior marketing manažera a měl na starosti tým koordinující marketingovou podporu značek.

Daniel Vondráček přinesl do eD system zkušenosti z mezinárodních technologických a finančních společností. Začínal v rakouské leasingové společnosti S Morava, následně přešel do marketingu k T-Mobile, řídil marketing finanční divize výrobce vozů Peugeot Citroen v PSA Finance a před nástupem do eD system působil 9 let na různých marketingových pozicích ve společnosti Telefonica, nyní O2.

"Převzít marketing jednoho z největších IT distributorů, který patří obratem mezi TOP 100 českých společností, bylo pro mne ohromnou zkušeností. Jsem vděčný i za to, že jsem byl součástí restrukturalizace firmy a mohl se podílet na těchto změnách. Mé rozhodnutí je motivováno čistě osobními důvody, sám bych rád v eD system pokračoval i dále. Svůj život jsem ale poslední 4 roky strávil prakticky v hotelích, na dálnicích a na kolejích mezi Prahou, Ostravou a Bratislavou a nyní cítím, že bych tento čas, měl vrátit své rodině," uvádí ke svému rozhodnutí Daniel Vondráček.

"Dan pozvedl naše marketingové oddělení na kvalitativně jinou úroveň. Začal aktivně pracovat s digitálním marketingem, zlepšil naši vizibilitu, zavedl získávání zpětných vazeb od zákazníků a nastavil procesy v marketingu obou zemí při zavádění sjednoceného řízení. Je mi líto, že se rozhodl odejít, ale jeho důvodům rozumím. Přeji Danovi hodně úspěchů v jeho další kariéře," říká Petr Slouka, výkonný ředitel eD system.

"Je to pro mne velká čest se posunout do role, ve které budu řídit marketing ve třech zemích, koordinovat 25 lidí a starat se o marketingovou podporu více než 300 IT značek. Dan mne dlouhodobě na tuto roli připravoval postupným rozšiřováním mých zodpovědností a věřím, že budu schopný udržet úroveň marketingového oddělení na minimálně stejné úrovni," říká ke svému jmenování Šimon Churý.

Šimon Churý do eD system přišel ze softwarové společnosti KVADOS, kde zastával pozici marketingového a provozního ředitele.

Dříve působil na různých manažerských pozicích v reklamních agenturách v české a slovenské republice.

Další články k tématům - marketing - Daniel Vondráček - Petr Slouka - Šimon Churý

Článek eD system a.s. ze dne čtvrtek 12. července 2018

Další články od eD system a.s.