logo eD system a.s.

eD system dokončil proces sjednocení řízení na trzích v Česku, na Slovensku a v Polsku

Společnost eD system v červenci dokončila sjednocení řízení přechodem na sloučený informační systém. Zákazníci nyní přistupují do jednotného systému, který jim zobrazuje produktovou nabídku všech skladů distributora.

V souvislosti se sjednocením řízení dochází také k personální změně ve slovenském eD, kde z funkce finanční ředitelky a jednatelky společnosti odchází Jaroslava Korbašová.

"V eD jsem působila téměř 4 roky. Pracovat v eD bylo pro mě výzvou a osobně velkým obohacením z profesního i osobního pohledu. Společnost v tomto období prochází finalizací procesu sjednocení řízení společnosti na Slovensku a v Čechách a mé působení v eD se tímto završí. Společnosti eD a všem mým kolegům přeji mnoho úspěchů v dalším období. Já osobně se těším na další období, kdy budu moci opět rozvíjet své zkušenosti a znalosti," říká Jaroslava Korbašová, která ve funkci končí k 31. 8. 2018. Její zodpovědnosti se přesunou na finančního ředitele sjednocené společnosti Martina Lukánka.

"Velmi si vážím zkušeností Jaroslavy Korbašové a jejího podílu na řízení společnosti. Chtěl bych ji touto cestou poděkovat za oddanost firmě a její výdrž při procesu sjednocování a popřát hodně úspěchů v její další kariéře," říká Petr Slouka, výkonný ředitel eD system.

"Víkendovou plánovanou odstávkou, která proběhla v červenci, jsme migrovali zákaznická data do jednotného systému a z toho důvodu jsme omezili obchodování v Česku i na Slovensku. Při migracích jsme narazili na několik nesrovnalostí, které jsme hned v průběhu následujících dní intenzivně s našimi zákazníky řešili a v této chvíli již obchodujeme standardně," říká Michal Pavlorek, ředitel e-commerce společnosti eD system.

"Moc děkuji Jaroslavě Korbašové za skvělou podporu a spolupráci nejen v tomto projektu sjednocení obchodních aktivit. Velice se vážím naší spolupráce, která byla velmi přínosná a pomohla mi rychle se zorientovat v odlišnostech, ať už legislativních nebo procesních, které jsme museli aplikovat v novém informačním systému i nastavení firmy pro paralelní fungování na dvou trzích. Přeji Jarce jen vše nejlepší v dalším osobním i pracovním životě," doplňuje Martin Lukánek, jednatel slovenského eD system.

Článek eD system a.s. ze dne čtvrtek 9. srpna 2018

Další články od eD system a.s.