logo EDITEL CZ s.r.o.

Elektronická výměna dat eXite podporuje řadu různých EDI standardů

Komplexní EDI balíček nejnovější generace komunikační platformy eXite zahrnuje služby vyhovující různým požadavkům - od EDI komunikace a integrace, přes e-fakturaci, digitální archivaci, až po business monitoring a webové EDI. Řešení podporuje řadu standardů, adaptérů ERP / WWS a komunikačních kanálů.

Bezpečnost zůstává jednou z hlavních priorit eXite. Je zajišťována pomocí zabezpečení proti výpadku, infrastruktury našeho technologického partnera, společnosti T-Systems, stejně jako přesnými záznamy o všech transakcích, přístupech a dalších aktivitách.

Bezpečnostní prvky a ověřovací mechanismy odpovídají nejnovějším technologickým standardům:

Nová verze eXite podporuje řadu standardů, adaptérů ERP / WWS a komunikačních kanálů. V EDI (Electronic Data Interchange) již prakticky neexistuje partner, s nímž by se vaše společnost nemohla pomocí eXite propojit.

Díky tomu je zahájení obchodní spolupráce i EDI s novými partnery ještě rychlejší než dříve.

Snadné zapojení nových EDI partnerů:

Pokročilé možnosti vyhledávání a velmi přehledné sledování transakcí v EDI umožňuje ještě snazší orientaci v přenesených datech. O všech operacích v EDI budete mít s novou platformou eXite kompletní přehled, 24 hodin denně a 365 dní v roce.

Nový on-line portál eXite:

Článek EDITEL CZ s.r.o. ze dne středa 5. června 2019

Další články od EDITEL CZ s.r.o.