logo EDITEL CZ s.r.o.

Personální změny v EDITELu

Daniel Čermák v rámci společnosti přešel do vedoucí pozice a nově zastává funkci Delivery Manager. Roman Imrich v rámci skupiny EDITEL Group přešel z pozice Delivery Managera v EDITEL CZ do nové vedoucí pozice Development Director pro celou skupinu EDITEL Group ve Vídni.

Daniel Čermák

Daniel má více jak 13letou praxi v IT oboru EDI. Svou profesní kariéru zahájil ve společnosti Tesco na pozici EDI koordinátora pro region CZ a SK. Ve společnosti Tesco strávil více jak 7 let, kde mimo jiné zastával i pozici team leadera v oddělení EDI & Data integrity, a byl tak zodpovědný za propojení všech dodavatelů skrze EDI a doručování datové integrity z pohledu obchodní podpory. Daniel si tak prošel mnoha projekty napříč firmou i v mezinárodním prostředí v rámci celé skupiny Tesco.

V rámci svého působení ve společnosti EDITEL se Daniel účastnil na mnoha projektech napříč různými odvětvími, byl zodpovědný za datové analýzy a vývoj konverzních map. Díky jeho zkušenostem a znalostem procesů v maloobchodě byl součástí konzultačního týmu jako podpora pro obchodní oddělení z pohledu získávání nových obchodních příležitostí a realizaci některých projektů.

Daniel je absolventem studijního programu Ekonomika a management na ČZU v Praze. Ve svém volném času se věnuje sportovním aktivitám, převážně fotbalu a cyklistice.

"Nová pozice ve společnosti EDITEL je pro mě další profesní a osobní výzvou které, jakož to sportovní duše, mám rád a chci se nové role zhostit s co nejlepšími výsledky. Díky skvělému přátelskému prostředí plné profesionálů věřím, že se nám povede plnit všechna očekávání a úspěšně realizovat projekty, které přinesou našim klientům řešení k jejich plné spokojenosti," říká Daniel Čermák, Delivery Manager ve společnosti EDITEL CZ.

Roman Imrich

Roman Imrich vystudoval Technickou univerzitu v Košicích. V průběhu své kariéry pracoval na různých technických pozicích převážně v sektoru služeb, ale má zkušenosti i se soukromé sféry. V průběhu své 10leté kariéry v EDITELu CZ získal mnoho zkušeností z oblasti EDI z různých pracovních pozic.

V EDITELU CZ začínal na pozici EDI konzultanta, následně působil jako Product Manager a poslední pozice v EDITELu CZ byla Delivery Manager.

Jeho vynikající pracovní výsledky byly oceněné povýšením na pozici Development Director pro celou skupinu EDITEL Group v centrále společnosti ve Vídni. Ve volném čase se Roman rád věnuje sportu a horským túrám, ale k jeho nejoblíbenějším patří horské kolo.

"Jsem velice rád, že můžu svoje zkušenosti i nadále využívat a přispět tak k tvorbě nových produktů a služeb EDITELu především pro naše zákazníky, kteří jsou pro EDITEL na prvním místě," říká ke své nové pozici na centrále EDITEL Group Roman Imrich.

Další články k tématům - EDI - kariéra - maloobchod - Daniel Čermák - Roman Imrich

Článek EDITEL CZ s.r.o. ze dne čtvrtek 9. listopadu 2017

Další články od EDITEL CZ s.r.o.