logo Effectix.com, s.r.o.

Dana Malkusová: hlavní manažerka pro VIP zákazníky Effectix

Effectix.com jmenoval s účinností od 1.5. 2012 Danu Malkusovou hlavní manažerkou pro VIP klienty. Samotná sekce pro významnou klientelu byla zřízena na jaře 2012 a bude poskytovat výkonnostní online marketing přizpůsobený potřebám větších firem a korporací.

Novou sekci významných klientů zavedl Effectix.com, aby mohl poskytovat ve větším měřítku své služby výkonnostního marketingu (SEO, SEM) také společnostem většího rozsahu, nadnárodním korporacím, společnostem s významným obratem v České republice a dalších zemích Evropské unie.

Dana Malkusová bude mít na starost rozvoj spolupráce v oblasti marketingové a obchodní strategie s již stávajícími velkými klienty a navazování další spolupráce.

"Samostatná sekce pro korporátní a VIP zákazníky firmy Effectix.com je zcela nová a strategická divize, jež má významnou měrou přispět k dalšímu posílení naší vedoucí pozice na českém trhu výkonnostního online marketingu", řekl David Bauckmann, technický ředitel společnosti Effectix.com, která doposud získala na českém a slovenském trhu více než 3300 zákazníků. Obratem a počtem zákazníků je dnes největší českou společností poskytující tyto služby a jednou z největších v Evropě.

Dana Malkusová se rozhodla pro Effectix.com z důvodu kvalitního pracovního zázemí, know-how vázaného na odborníky, kteří zde stabilně pracují a řada z nich stála i u zrodu jednoho z velkých českých portálů - Centrum.cz. Bývalí zaměstnanci Centrum.cz jsou dnes i majiteli Effectix.com, jedním z nich je Ondřej Tomek, bývalý spolumajitel Centrum.cz.

"Vést oddělení pro významné klienty v Effectixu pro mě znamená velkou výzvu. Naším cílem bude rozvíjet spolupráci s již stávajícími velkými klienty a zároveň navazovat další spolupráce", uvedla Dana Malkusová, nová hlavní manažerka pro VIP zákazníky v Effectix.com s.r.o.

Dana Malkusová (39) působila 12 let v oblasti mediálního plánování na internetu, a to na různých manažerských pozicích. Posledních 7 let pak jako Account Director pro Centrum Holdings. Je vystudovanou ekonomkou obchodního provozu (SŠ). Mezi její koníčky patří golf a cestování, zejména si oblíbila egyptské památky. Nepohrdne kvalitním bílým vínem. Má tři malé děti.

Další články k tématům - marketing - SEM - SEO - VIP - Dana Malkusová - David Bauckmann - Ondřej Tomek

Článek Effectix.com, s.r.o. ze dne pátek 15. června 2012

Další články od Effectix.com, s.r.o.