logo Effectix.com, s.r.o.

Nadstandardní SEO od Effectix.com pro největší českou síť e-shopů Shoptet

Nadstandardní SEO od Effectixu - současné jedničky na trhu, si mohou klienti zvolit ve svém e-shopu v síti Shoptet. Oba partneři současně pro uživatele připravují v Praze a Brně bezplatné konzultační dny.

Effectix.com, přední český poskytovatel efektivních řešení na internetu, bude dodávat nadstandardní služby v oblasti SEO pro klienty největší české sítě e-shopů Shoptet. Klienti, kteří požádají v síti Shoptet o efektivní nebo garantované zobrazování vy vyhledavačích, budou moci od teď využívat servisu Effectix.com. Ten byl jako partner vybrán především pro svoje úspěchy na poli optimalizací webů pro velké firmy i tisíce SME (malých a středních společností).

Shoptet je největší síť e-shopů v ČR a každý den se v nich uskuteční téměř 8 tisíc transakcí za zhruba 9 milionů korun. S cílem zvýšit konkurenceschopnost a především navýšit objemy těchto obchodních transakcí u svých klientů uzavřela spolupráci se současnou neoficiální jedničkou na trhu v optimalizacích a internetovém marketingu, společností Effectix.com s.r.o.

"Effectix.com a Shoptet zahájily spolupráci, aby přinesli zákazníkům systému Shoptet nadstandardní marketingové služby s důrazem na poměr cena - efekt. Effectix.com se dlouhodobě zaměřuje na maximální efektivitu marketingových aktivit svých klientů," řekl k tomu Jaroslav Lukáš, obchodní a marketingový ředitel společnosti Effectix.com.

Veřejné konzultační dny

Uživatelé internetových obchodů Shoptet mohou navíc využít zdarma konzultační dny, které společnosti pořádají v Praze a Brně. V konzultační den jsou přihlášeným klientům po celý den k dispozici nejlepší specialisté a odborníci na internetový marketing a správu e-shopů. Zájemci o konzultace mohou vyplnit formulář na stránkách effectix.com a budou informováni o termínech konzultačních dnů. Uživatelé navíc mají možnost získat časově omezenou 30 % slevu na SEO garanci první strany.

Další články k tématům - eshop - marketing - SEO - Shoptet - SME - zdarma - Jaroslav Lukáš

Článek Effectix.com, s.r.o. ze dne úterý 31. května 2011

Další články od Effectix.com, s.r.o.