logo Effectix.com, s.r.o.

Ocenění Top Rated pro Effectix Analyzer

Ocenění Top Rated získala česká desktopová aplikace Effectix Analyzer ve známé soutěži Internet Effectiveness Awards 2011. Desktopová aplikace Effectix Analyzer sama změří, vyhodnotí a porovná finanční výhodnost internetových katalogů, PPC reklamy a dalších reklamních formátů na internetu.

Soutěž se zaměřuje na nejlepší internetová řešení, jež mají nejvyšší efekt vztažený k nákladům na projekt. Effectix Analyzer se umístil v kategorii Business to Business. Výrobcem je Effectix.com s.r.o. specializující se na SEO a efektivní online komunikaci.

Ocenění v kategorii Business to Business získávají řešení, jež nejefektivněji využívají internet a on-line média ke spolupráci firem mezi sebou při obchodním styku, případně při poskytování a zlepšování služeb nebo při komerční komunikaci. Měřítkem úspěšnosti je celkový přínos pro firmy vztažený k nákladům na internetové řešení.

Co přesně umí Effectix Analyzer

Effectix Analyzer je aktuálně jediný nástroj, který dokáže online měřit, vyhodnocovat a porovnávat finanční výhodnost internetových katalogů, PPC reklamy, SEO optimalizace a jiné reklamy na internetu (firmy.cz, zbozi.cz, edb.cz, najisto.cz, Sklik, AdWords, Facebook).

Effectix Analyzer tak umožňuje řídícím pracovníkům i marketingovým manažerům plánovat každou další kampaň na internetu efektivně a s maximálním možným zacílením na konkrétního zákazníka.

Další články k tématům - AdWords - Analyzer - ocenění - PPC - SEO - soutěž

Článek Effectix.com, s.r.o. ze dne čtvrtek 13. října 2011

Další články od Effectix.com, s.r.o.