logo EFG CZ spol. s r.o.

Docházka a přístupový systém v cloudu

V jednoduchosti je krása - eSeries přináší inovovanou řadu snímačů a vysoce zabezpečené řešení Smart Security! Zapomeňte na složité instalace a řídící jednotky, nyní přichází eReader.

Aktion uvádí novou řadu produktů eSeries. To, co se zdálo být nemožné, je nyní skutečnost. Zapomeňte na vše, co jste dosud viděli a slyšeli - nyní píšeme historii. Jednadvacáté století je stoletím eSeries.

Snímače eSmart Reader - to je moderní design a nejnovější technologie. Nastavení snímače je opravdu snadné, zadáte všechna ID a vyberete předvolby. Stačí zvolit konkrétní činnost, identifikovat se a to je vše. V řízení přístupu se jedná o absolutní jedničku, pro ověření identity lze použít kartu, otisk nebo PIN kód.

Filozofie našich řešení přináší revoluční změnu, unikátní a zcela novou technologii ACTIVE DEVICE. Pro řízení přístupu a evidenci docházky vám nyní stačí pouze snímač!

Zařízení ACTIVE DEVICE komunikuje přes ethernet rozhraní a je řízeno prostřednictvím serveru Aktion.CLOUD. ACTIVE DEVICE nepotřebuje žádnou řídící jednotku, díky tomu oceníte výrazně jednodušší instalaci i nastavení.

"eSeries představuje nejen změnu technologie, ale také vysoce zabezpečené řešení Smart Security. Jeho funkce nouzového režimu, paměti událostí a bezpečnostních ID společně zajišťují bezproblémový provoz při výpadku internetu. Bezpečnější přístup je zaručen díky šifrované komunikaci eData a to prostřednictvím zařízení eRelay," upřesňuje František Vocásek, obchodní ředitel společnosti EFG CZ.

Budete překvapeni rychlostí instalace a zapojení. Zařízení stačí připojit do datové sítě a po automatické aktivaci je ihned připraveno k použití. Nastavení je snadné. Nemusíte instalovat žádné programy, v cloudovém řešení si vše jednoduše nastavíte pomocí jakéhokoliv webového prohlížeče třeba na vašem tabletu.

Možnosti identifikace této řady si vás získají. Můžete použít bezkontaktní platební kartu, městskou kartu či jakýkoliv jiný bezkontaktní identifikátor, anebo můžete vše ovládat pouze svým prstem. Pokud jste často na cestách, nebo jen potřebujete mít stálý přehled, je k dispozici i chytrá mobilní aplikacie.

eSeries je řadou nekonečných výhod. Nabízí připojení a napájení jedním kabelem, přehledné a intuitivní ovládání, využití jednoho zařízení pro evidenci docházky a řízení přístupu, nouzový offline režim a zvýšenou bezpečnost přístupových dveří, možnost volby s připojením na cloud nebo instalace na vlastní server i rychlé zapojení s jednoduchým nastavením.

To vše v elegantním a moderním designu.

Další články k tématům - bezpečnost - cloud - docházka - PIN - server - snímač - šifrování - František Vocásek

Článek EFG CZ spol. s r.o. ze dne pondělí 5. října 2015

Další články od EFG CZ spol. s r.o.