logo EKOLAMP s.r.o.

Konference EEBW 2008

Ve dnech 12. - 13.11. 2008 proběhne v Praze 11. ročník mezinárodní konference a odborné výstavy Energy Efficiency Business Week. Ekolamp se v letošním roce stal jedním z partnerů sekce Osvětlení.

Osvětlování přestavuje 19 % světové spotřeby elektřiny a celosvětové náklady na osvětlování jsou totožné s HDP bývalého Sovětského svazu. Z hlediska úspor energií je přitom v osvětlování častou výhodou jednoduše možná záměna světelných zdrojů.

Náhrada jedné klasické žárovky s příkonem 100W za úspornou zářivku 23W v každé domácnosti v ČR by znamenala stejnou úsporu emisí CO2, jako odstranění 365 tisíc automobilů z aut na jeden rok.

Jaké jsou nejnovější trendy v oblasti úsporného osvětlování v domácnostech, budovách a ve veřejném osvětlování ? Tyto a další otázky budou předmětem diskusí na sekci Osvětlování, konference EEBW - Energy Efficiency Business Week 2008, která se bude konat ve dnech 12. - 13.11. 2008 v prostorách Kaiserštejnského paláce v Praze.

Konference EEBW 2008 se koná pod záštitou Ministerstva životního prostředí a s podporou Ministerstva průmyslu a obchodu.

Další články k tématům - osvětlování - konference - Energy - Ekolamp - Efficiency - EEBW

Článek EKOLAMP s.r.o. ze dne úterý 11. listopadu 2008

Další články od EKOLAMP s.r.o.