logo E LINKX a.s.

Adresované sklady v cloudu bez velkých investic

Výroba, skladování a logistika jsou důležité články podniku. Kvalitnější skladovací procesy zajistí software pro sklady, který nemá snížit stav skladníků, ale lépe využít jejich profesní zručnosti.

S myšlenkou řešit adresovaný sklad se potýká firma, která sklady nemá, ale uvažuje o nich nebo je právě buduje. Pořídit si software pro sklady rovněž řeší firmy, které sklady mají, ale již nestíhají.

Existuje také třetí skupina firem, které sklady mají a jsou přesvědčení, že vše stíhají tak jak mají. Je ovšem jen otázkou, jak dlouho sklady provozují, zda již zažili sezónnost, zda mají v plánu růst apod.

Adresovaný sklad je řešením v případě, že chce mít firma přehled o skladu ve svém telefonu či tabletu, chce zvýšit produktivitu, zrychlit obslužnost zákazníků a chce posunout firmu o několik kroků dopředu.

xSklad - sklad s přehledem

xSklad je cloudový software z produktové řady xprofi rmu, kdy uživatel do systému přistupuje prostřednictvím internetového prohlížeče. Cloudové řešení má řadu výhod, z níž základní je přístup do systému odkudkoliv, kde je internet. Dalšími výhodami xSkladu jako cloudového softwaru je jeho cena, spolehlivost, údržba a správa a samozřejmě bezpečnost.

xSklad je systém řízeného (adresovaného) skladu, který eviduje rozložení zboží na skladě a řídí práce ve skladě. Řízený (adresovaný) sklad zvyšuje spokojenost zákazníků díky rychlejším dodávkám zboží.

Zavedení xSkladu vytvoří předpoklady pro snížení nákladů a zvýšení produktivity skladovacího procesu. Automatizované procesy ve skladu urychlují a zpřesňují vychystávání zboží.

Mobilní aplikace xRozvoz

Mobilní aplikace xRozvoz do mobilních zařízení s operačním systémem Android, je aplikace pro on-line i off -line prodej zboží mimo prodejnu. Aplikace umožňuje objednávku on-line editovat nebo elektronicky tvořit předobjednávku, což je forma rezervace zboží.

Zákazník vidí svou aktuální objednávku ve skeneru a následně dostane vytištěnou účtenku nebo souhrn objednávky do e-mailu tzn. číslo objednávky, údaje o dodavateli, údaje o odběrateli, způsob úhrady a informace o uskutečněné objednávce.

Další články k tématům - Android - bezpečnost - cloud - investice - skener - sklad - software - tablet - telefon

Článek E LINKX a.s. ze dne pátek 21. listopadu 2014

Další články od E LINKX a.s.

Značkový showroom a HP obchod v Praze

Adresované sklady v cloudu bez velkých investic