logo EMC Czech Republic s.r.o.

EMC převzala Archer Technologies

Společnost Archer - přední poskytovatel softwaru pro řízení, správu rizik a plnění předpisů v oblasti IT, se stává součástí RSA, bezpečnostní divize EMC. Řešení Archer budou pomáhat organizacím ve vizualizaci rizik a vynucování zásad ve fyzických i virtuálních infrastrukturách.

Společnost EMC Corporation, která patří ke světové špičce v oblasti řešení pro informační infrastrukturu v lednu 2010 podepsala finální verzi smlouvy o převzetí soukromé kansaské společnosti Archer Technologies, rychle rostoucího poskytovatele softwaru pro řízení, správu rizik a plnění předpisů.

Tato akvizice rozšíří možnosti společnosti EMC a upevní její vedoucí postavení v oblasti vizualizace a řízení rizik v rámci IT infrastruktur. Dokončení převzetí společnosti Archer ze strany EMC je očekáváno během 1. čtvrtletí 2010 v závislosti na splnění obvyklých podmínek. Neočekává se, že by tato transakce měla podstatný dopad na výnosy nebo zisk na akcii za celý finanční rok 2010.

Kombinace technologií společnosti Archer s předními technologiemi pro řízení rizik a zabezpečení informací od RSA, bezpečnostní divize EMC, významně rozšíří portfolio výkonných řešení EMC pro oblast vizualizace a řízení rizik a umožní zákazníkům automatizovat náhledy na řízení, správu rizik a plnění předpisů, stejně jako na vynucování zásad, napříč fyzickými i virtuálními IT prostředími. Společnost Archer bude i po dokončení akvizice sídlit v Overland Park v Kansasu a bude vystupovat jako součást společnosti RSA, bezpečnostní divize EMC.

Další články k tématům - akvizice - Archer - bezpečnostní - EMC - IT - převzetí - rizik - RSA - řízení - softwaru - vizualizace

Článek EMC Czech Republic s.r.o. ze dne středa 3. února 2010

Další články od EMC Czech Republic s.r.o.