logo Enehano Solutions s.r.o.

Enehano je partnerem konference Basecamp Prague o Salesforce

Konference představí týmy lidí, kteří s pomocí Salesforce přetvářejí okolní svět a mění zvyklosti svých odvětví - zákaznické služby, odbyt, marketing, eCommerce nebo IT. Návštěvníky jistě zaujmou také ukázky nejčerstvějších technologických inovací úspěšných zahraničních a domácích firem.

"Konference Basecamp je jednou z mála akcí u nás, na které se můžete něco konkrétního přiučit od úspěšných amerických firem. A je vlastně jedno, jestli člověk pracuje v marketingu, obchodu, financích, zákaznickém servisu nebo IT. Salesforce totiž dávno není jen CRM, ale celosvětově nejinteligentnější systém řízení vztahů se zákazníky ve všech těchto oblastech. Basecamp je naprosto jedinečný i díky bohatému networkingu v americkém stylu, který v Praze jen tak nezažijete. Boří se zde bariéry mezi pořadateli, řečníky a návštěvníky. Osobně se tak můžete potkat a seznámit s osobnostmi, ke kterým byste se normálně neměli šanci dostat," říká Jiří Mach, CEO společnosti Enehano Solutions, která je jedním z partnerů letošního ročníku.

Zákazník na prvním místě

Návštěvníkům tak bude například představeno, jak rychle postavit B2B i B2C digital commerce platformu, jak za pomoci umělé inteligence řídit týmy obchodu a zákaznické podpory nebo jak vyrábět aplikace s vynikající uživatelskou zkušeností.

Na digitální transformaci firem bude pak zaměřená úvodní panelová diskuze klíčových lokálních expertů. O své postřehy se podělí například Jiří Lahoda z Deloitte, Jan Malý z Accenture nebo Michaela Vavřinová z IBM.

Basecamp toho ale nabídne mnohem víc - vedle celé řady konkrétních případových studií úspěšných českých i zahraničních firem budou mít účastníci příležitost poslechnout si inspirativní vizionáře, zákazníky i partnery hovořící o způsobech, jak se stát společností zaměřenou na zákazníka.

Samotný Salesforce přiveze Thierry Nicaulta, Senior Vice Presidenta pro oblast Africa, Central Europe & Middle East nebo Robina Fishera, oblastního Vice Presidenta Salesforce pro Irsko.

Z tuzemských speakerů se představí třeba Dalibor Machoň, Head of Sales v ČSOB pojišťovně, David Petrovič, Head of Distribution Partnerships v Kiwi.com nebo Filip Paseka, Head of CRM and Collections v Zonky.

Místo a termín konání konference:

Článek Enehano Solutions s.r.o. ze dne úterý 1. října 2019

Další články od Enehano Solutions s.r.o.