logo EURid Services, s.r.o.

.eu a iPad2: skvělá vánoční kombinace

O dva iPady 2 může každý týden soutěžit kdokoliv, kdo si mezi 24.11. a 25.12. 2011 zaregistruje doménové jméno .eu a zúčastní se vánoční soutěže WinWith.eu, kterou pořádá správce domény nejvyšší úrovně .eu EURid.

"Doménové jméno .eu si může zaregistrovat každá společnost, organizace nebo jednotlivec sídlící v Evropské unii. Registrace adresy .eu před Vánocemi Vám dává šanci vyhrát, protože se můžete zapojit do naší soutěže", řekl Marc Van Wesemael, generální ředitel EURid.

Doménová jména .eu si lze zaregistrovat u kteréhokoliv z 850 akreditovaných registrátorů. Se zaregistrovaným jménem je po zodpovězení tří otázek možné zúčastnit se soutěže na WinWith.eu.

Dvě šance na výhru

Každý týden v průběhu soutěže EURid vylosovaným výhercům věnuje dva tablety iPad 2. Celkem se budou konat čtyři losování - 2., 9., 16. a 27.12. 2011. Přihlášky budou automaticky zařazeny do nejbližšího následujícího losování.

Všechny nevýherní přihlášky z předchozích losování pak budou zařazeny do velkého finále 27.1. 2012, takže účastníci mají hned dvě šance na výhru.

Další články k tématům - domény - iPad - soutěž

Článek EURid Services, s.r.o. ze dne středa 23. listopadu 2011

Další články od EURid Services, s.r.o.