logo eWay System s.r.o.

eWay-CRM sbírá ocenění na americkém trhu

eWay-CRM vyvíjí a distribuuje česká technologická firma eWay System. Informační systém eWay-CRM je rozšířením pro Outlook - emailového klienta, který je součástí balíčků Microsoft Office. Společnost s ním kontinuálně boduje na evropském i americkém trhu, covidový rok neměl na dlouhodobý trend vliv.

V době, kdy je na celém světě téměř 1000 různých CRM systémů a většina z nich působí samostatně, se taktika propojení s Outlookem stále vyplácí. Firma v roce 2013 získala první odběratele v USA a od té doby se z tohoto regionu stalo druhé největší odbytiště. Celá třetina klientů stabilně pochází právě z Ameriky. V letošním roce se poměr amerických klientů dokonce blíží polovině.

Kontinuální růst počtu klientů na americkém kontinentu o 20% ročně zbrzdil až covidový rok 2020, kdy tento poměr stagnoval. Čísla z první poloviny roku 2021 však naznačují, že se z toho nestal trend a tržby opět rostou. Pokud se vydaří i druhé pololetí, tak se firma vrátí ke stabilnímu dvacetiprocentnímu meziročnímu nárůstu.

Firma svůj úspěch dlouhodobě staví na osobní projektové a technické podpoře. Bylo by to však jen slovo na webu, kdyby se to reálně neprojevovalo na výstupech od klientů. eWay System proto své klienty dlouhodobě podněcuje k poskytování recenzí u nezávislých subjektů. Důvěryhodnost vůči klientům staví na autenticitě.

Potvrzuje to umístění v žebříčku FrontRunners v kategorii CRM systémů pro malé a středně velké firmy, který mimo jiné vychází z ověřovaných nezávislých recenzí a je tak považovaný za důvěryhodný a objektivní.

Každý rok jej vyhlašuje server Software Advice, který patří do prestižní skupiny Gartner Digital Markets, stejně jako např. známější Capterra.com.

eWay-CRM má jako jediné české CRM své místo mezi mezinárodními CRM systémy, kam se řadí např. HubSpot.

Další články k tématům - covid - CRM - ocenění - Outlook

Článek eWay System s.r.o. ze dne pondělí 18. října 2021

Další články od eWay System s.r.o.