logo eWay System s.r.o.

Jak správně vybrat CRM software?

Náš zákazník, náš pán. Ale o kom je vůbec řeč? Předpokladem úspěšného podnikání, a to bez ohledu na obor, je znalost cílové skupiny. Jakmile se vám podaří identifikovat charakteristiku vaší cílovky, máte napůl vyhráno. V tomto směru (a v mnoha dalších ohledech) vám pomůže CRM software. Nutno podotknout, že vhodně zvolený.

Platforem pro řízení vztahů se zákazníky je na trhu celá řada, ovšem ne všechny lze považovat za dobrou volbou. Jak si při výběru ideálního počínat se dočtete v tomto článku.

Konkretizujte požadavky

Pod pojmem CRM systém si většina lidí představí databázi klientských informací. Taková definice je však velmi obecná. Kvalitní CRM software zvládá poměrně široké spektrum funkcí - využijete ho například při analytice, v rámci emailingu nebo jako software pro řízení projektů.

Byla by škoda, kdybyste se o ně připravili - proto si předem ujasněte, co od platformy čekáte.

Zajímat by vás mělo:

K dalším důležitým otázkám patří také mobilita a cena. A jistě vás napadnou další, specifičtější otázky. Pamatujte, že CRM software musí nabízet řešení vašich konkrétních potřeb a neměli byste kvůli němu ohýbat osvědčené firemní procesy.

Hledejte nejlepší variantu

Jakmile získáte ucelenou představu o ideálních vlastnostech CRM systému, můžete se pustit do výběru vhodného softwaru. Spoustu času vám ušetří server Capterra.com - respektovaná databáze, která vám umožní vyhledání a porovnání systému na základě specifických filtrů.

A nechybí ani ryze české produkty, které ve srovnání obstojí i se zahraniční konkurencí.

Český CRM poráží zahraniční konkurenci

Největší globální projekt pro vyhledávání a hodnocení softwaru se chlubí největším počtem uživatelských hodnocení. K nejlépe hodnoceným CRM systémům se překvapivě zařadil také tuzemský eWay-CRM od eWay System s.r.o.

Konkrétně v kategorii Top 20 Most Affordable CRM Software, což je - s ohledem na více než pět set konkurenčních řešení - známkou prvotřídní kvality.

Vedoucí komise uvedla, že eWay-CRM získal 92 ze 100 bodů a nezapomněla upozornit na vysokou prestiž hodnocení.

Kvalitu českého CRM systému můžete posoudit sami. Vyzkoušejte bezplatnou a časově neomezenou variantu Free (počítejte však s určitými omezeními, např. chybějící mobilní verzí) nebo rovnou plnohodnotnou verzi Premium, která je zdarma po dobu 30 dní.

Implementace systému je snadná a nezabere vám moc času.

Další články k tématům - cloud - CRM - databáze - eWay-CRM - software - vyhledávání - zdarma

Článek eWay System s.r.o. ze dne pátek 27. března 2020

Další články od eWay System s.r.o.