logo expert ČR, s.r.o.

3D TV Sharp AQUOS v síti prodejen Expert Elektro

3D TV s úhlopříčkou 177cm SHARP AQUOS LE740E je nyní exluzivně k dispozici v prodejní síti Expert Elektro. TV využívá nejnovější technologie zobrazování Sharp, je 3D Ready a může také konvertovat programy 2D na simulované 3D. Nyní v akci s 3D brýlemi zdarma.

Společnost Expert Elektro zahajuje exkluzivně prodej obřího LED televizoru Sharp LC70LE740E s úhlopříčkou 177 cm. Letošní léto je opravdu nabité sportovními událostmi a tento nový LED televizor Sharp s úhlopříčkou 177 cm je přesně tím, po čem všichni sportovní fandové touží.

Už nemusíte chodit do zakouřených hospod, abyste si vychutnali hokejové mistrovství světa, fotbalové EURO nebo olympiádu "velkoplošně". Nový LED televizor Sharp LC70LE740E vám tento luxus zprostředkuje v klidu domácího prostředí. Plné LED podsvícení a frekvence 100Hz zajistí dokonalý obraz i ostrost, a tak nehrozí rozmazané předměty jako puk nebo míč.

Televize je vybavena navíc vestavěným Wi-Fi adaptérem, pomocí kterého se lze připojit do domácí sítě a surfovat po internetu. Komu by nestačil při sledování zápasů obyčejný 2D obraz, televize je připravena i na zobrazení ve 3D. Televizní nadšence jistě uspokojí integrovaný satelitní HD tuner.

I přes velkou úhlopříčku 177 cm si televizor drží spotřebu na energetické úrovni A+. Pro správný výběr televize jsou v prodejnách Elektro Expert vždy připraveni vyškolení odborníci, kteří ochotně pomohou s výběrem a technickými detaily.

Další články k tématům - 2D - 3D - HD - LED - televize - tuner - TV - WiFi - zdarma

Článek expert ČR, s.r.o. ze dne pátek 18. května 2012

Další články od expert ČR, s.r.o.