logo ONE Vision s.r.o.

Originální hodinky MUTEWATCH: nový nástroj pro správu času

Seznamte se s novým nástrojem pro správu svého času, který v sobě zahrnuje čas, vibrační alarm, funkci odpočtu a originální dotykový display s pohybovým senzorem a vibračním upozorněním.

Hodinky MUTEWATCH jsou jedny z nejoriginálnějších hodinek současné doby - styl, design, jedinečnost, jednoduchost, skromnost - to vše mohou být přívlastky hodinek této skandinávské značky. V hlavní roli hodinky, které si nehrají na nic okázalého.

Jednoduše se dotknete a objeví se Vám čas, dotykem a gesty můžete změnit čas na alarm či odpočet. Pohybem nahoru a dolu na jednotlivých číslicích můžete nastavit požadovaný údaj.

Hodinky pracují jako Tvůj tichý společník, který Tě (a jenom Tebe) upozorní, kdy je čas rozhodnout - zda konečně odejít, vyřídit, udělat nebo kdy se připravit. MUTEWATCH sleduje čas za Tebe - takže Ty už nemusíš!

A tou hlavní přidanou hodnotou - hodinky disponují vibračním vyzváněním - nikoho tedy nerušíte a velmi intimně získáte informaci o schůzce, termínu, upozornění. Hodinky se dobíjejí z USB portu počítače.

Na globálním trhu jsou hodinky MUTEWATCH oficiálně od července 2011. Dosud bylo prodáno více než 10000 těchto hodinek přes distribuční kanály, on-line obchody či přes klíčové obchodní partnery jako jsou obchody Colette v Paříži, Cara & Co v Moskvě či NK ve Stockholmu.

Skutečně originální

Společnost MUTEWATCH AB se rozvíjí v neustále rostoucí mezinárodní síť, která zahrnuje osoby z filmu, designu, módy a hudebního průmyslu, zábavního průmyslu jakož i z řad mladých podnikatelů a odborníků. To je také důvod, proč se neustále zabýváme vývojem a inovací a neustálému přizpůsobování našich výrobků.

Naším cílem je vyvíjet produkty, které lidem umožní lépe organizovat svůj čas a jsou šetrné vůči životnímu prostředí. Hodinky MUTEWATCH jsou určené pro každého, kdo pracuje naplno, má jasné cíle a chce jich dosáhnout během 24 hod. každého dne.

Další články k tématům - design - display - MUTEWATCH - originální hodinky - USB

Článek ONE Vision s.r.o. ze dne pátek 9. března 2012

Další články od ONE Vision s.r.o.