logo FAYN Telecommunications s.r.o.

100 volných minut zdarma s FAYN mobilními tarify

Během března 2016 mohou všichni stávající i noví uživatelé mobilních tarifů FAYN zdarma využít dárkový balíček se 100 volnými minutami pro mobilní volání.

FAYN 1.3. 2016 přidělil všem stávajícím uživatelům mobilních tarifů zcela zdarma a bez jakýchkoli závazků či speciálních podmínek dalších 100 volných minut do všech sítí navíc.

Stejnou porci volných minut získají také všichni noví zákazníci, kteří si během března 2016 aktivují jakýkoli mobilní tarif. Bonusové volné minuty budou k dispozici po celý měsíc březen a budete je moci čerpat při VoIP volání přes internet.

Ke všem mobilním tarifům operátor přiděluje zdarma i VoIP číslo pro výhodné volání přes internet. Tuto službu lze využít nejen jako moderní a levnou náhradu klasické pevné linky, ale výborně poslouží i pro nejlevnější volání z mobilu.

Přidělení 100 volných minut tak může být nejlepší šancí, jak si volání přes internet vyzkoušet a do budoucna tak s námi šetřit ještě více.

Stačí být naším stávajícím uživatelem mobilních tarifů, nebo zákazníkem, který dokončí aktivaci tarifu v průběhu března 2016. Automaticky pak získáte 100 volných minut do všech sítí v ČR. Tyto volné minuty můžete čerpat v měsíci březnu. Budou přiděleny na VoIP tarify ECONOMY a COMFORT, které dostává každý náš zákazník mobilních tarifů k dispozici zdarma.

Technologie VoIP využívá jako přenosovou trasu internet, který je dnes téměř všude. Získáte číslo klasické pevné linky, na které se vám každý dovolá. Využívat můžete nejen pevné či bezdrátové telefonní přístroje, ale také chytré mobilní telefony, počítače, notebooky či tablety.

Tuto "pevnou linku" si můžete vzít kdykoli sebou. Rovněž lze využít funkci mobilní CLIP, kdy i při VoIP volání uvidí protistrana vaše mobilní telefonní číslo a vůbec tak nepozná, že voláte skoro zadarmo. K FAYN si můžete přenést i své stávající číslo pevné linky.

Další články k tématům - CLIP - internet - tarify - telefon - VoIP - zdarma

Článek FAYN Telecommunications s.r.o. ze dne pátek 4. března 2016

Další články od FAYN Telecommunications s.r.o.