logo FAYN Telecommunications s.r.o.

Tarif FAYN REMIX pro průměrného uživatele za výhodnou cenu

FAYN Telecommunications představuje nový výhodný tarif složený ze všech oblíbených jednotek, které odrážejí průměrnou spotřebu napříč Českou republikou - bez závazků s platbou z kreditu nebo na fakturu.

Nový mobilní tarif FAYN REMIX kombinuje nejžádanější služby operátora za mimořádně výhodnou cenu 249 korun měsíčně.

Tarif poskytne 100 volných minut a 20 volných SMS, vždy do všech sítí, přičemž cena dalších jednotek je stanovena na příjemných 1,44 Kč za minutu nebo SMS. K tomu je přibalen balíček mobilního internetu o objemu 500 MB na měsíc.

"Průměrná spotřeba napříč celou Českou republikou činila v posledním roce 130 minut, 48 SMS a 573 MB dat na jednu SIM kartu. Proto jsme vytvořili tarif, který se těmto průměrným hodnotám maximálně přibližuje a současně zachovává velmi příznivou cenu. V tarifu REMIX si lze zvolit výhodně i balíček 1000 MB dat. Na všech SIM standardně podporujeme technologii LTE bez příplatku. Tarif je jako již tradičně u nás bez závazku a lze jej hradit jak na fakturu, tak i z dobíjeného kreditu," říká Lukáš Honek, ředitel společnosti FAYN Telecommunications.

Tarif fayn REMIX:

Ceny jsou uvedeny včetně DPH 21%. Veškeré tarify FAYN jsou dostupné bez závazků s platbou z kreditu nebo na fakturu.

FAYN je specialistou i na volání přes internet a proto nepřekvapí, že součástí tarifu REMIX je také možnost volat ještě výhodněji přes internet po ČR i do zahraničí. REMIX tak navíc obsahuje 20 volných minut do všech sítí pro volání přes internet a další VoIP minuta přijde na 0,58 Kč.

Mobilní internet nemá nastaven automatický dokup datových balíčků, ale využívá zpomalení rychlosti po vyčerpání balíčku, tzv. FUP (20 kb/s). Zákazník má možnost dokupovat si další balíčky v zákaznické zóně.

Může též změnit velikost balíčku. Pokud si například zvolí 1000 MB mobilních dat, vyjde ho tarif na 349 Kč.

Další články k tématům - FUP - GSM - internet - kredit - LTE - operátor - SMS - tarif - VoIP - Lukáš Honek

Článek FAYN Telecommunications s.r.o. ze dne úterý 11. července 2017

Další články od FAYN Telecommunications s.r.o.