logo FAYN Telecommunications s.r.o.

Tarif fayn FLAT s neomezeným voláním za 399 Kč

Nový tarif fayn FLAT obsahuje neomezené volání do všech sítí, SMS stojí od 0,48 Kč. Operátor volitelně přibaluje objemově neomezený mobilní internet a předpokládá jeho využití právě pro posílání textových zpráv přes internet zdarma.

"Rozhodli jsme se vyjít vstříc velké poptávce po neomezených mobilních tarifech. Ne každý potřebuje mnoho SMS, takže uvítá levnější tarif s nízkou cenou dokoupení SMS. Současně vnímáme potřebu být často online například na populárních messengerech, což pokryje přibalený datový tarif, se kterým lze být online neustále. Proto rozšiřujeme svou nabídku mobilních tarifů o neomezené volání včetně dat za výhodnou cenu," říká Lukáš Honek, ředitel společnosti FAYN Telecommunications.

Tarif fayn FLAT vyjde na 399 Kč s daní a je bez závazku, platit lze dobíjením kreditu nebo zpětně na fakturu. Po vyčerpání 25 MB mobilních dat je rychlost snížena na maximálně 32 kb/s, ale objem stahovaných dat není limitován.

To platí i v rámci roamingu v celé EU. Využívat lze jak mobilní sítě 3G, tak LTE. Pokud by zákazník o mobilní internet zájem neměl, vyjde tarif na 389 korun, případně si sám může zvolit jiný datový balíček.

Tarif fayn FLAT:

FAYN dále přikročil k mírnému snížení cen většiny balíčků mobilního internetu. Přehled dostupných balíčků a cen je uveden v tabulce. Mobilní data FAYN jsou dostupná v sítích 3G i LTE a každý zákazník si může balíček sám aktivovat nebo deaktivovat v zákaznické zóně k libovolnému tarifu. Balíčky lze i dokupovat.

Na opačném konci nabídky pak může zaujmout například tarif SMALL s nejmenším datovým balíčkem. Lze tak získat SIM s malými a pomalými (zato objemově neomezenými) daty dohromady za 85 korun měsíčně.

A nechybí ani základní dávka volných jednotek volání a SMS v ceně.

Další články k tématům - 3G - FUP - internet - kredit - LTE - SIM - SMS - tarif - zdarma - Lukáš Honek

Článek FAYN Telecommunications s.r.o. ze dne úterý 28. srpna 2018

Další články od FAYN Telecommunications s.r.o.