logo FAYN Telecommunications s.r.o.

VoIP operátor FAYN hlásí rekordní úspěch a smělé plány

FAYN – lídr českého trhu se službami pro internetovou telefonii (VoIP) – zaznamenal historicky nejúspěšnější období a ohlašuje své plány pro rok 2007 ...

Celkem 12 tisíc zákazníků – takový je konečný účet 1.českého VoIP operátora FAYN Telecommunications k 31.12. 2006. Službu FAYN si v roce 2006 zřídilo 7350 nových zákazníků – jde o historicky nejlepší výsledky firmy.

Množství aktivně telefonujících zákazníků (tedy nikoliv pouze absolutní množství registrovaných uživatelů) rovněž rostlo - přibližně 1,5 x.. Prodloužil se také čas,který jeden průměrný zákazník telefonuje v jednom měsíci. Znamená to, že VoIP získává na větší a větší popularitě.

FAYN rovněž ohlásil smělé plány:jde zejména o výrazné investice do infrastruktury s cílem přinést zákazníkům ještě lepší kvalitu a služby než dosud. Mezi dalšími také dosažení bodu zvratu a překročení magické hranice 20 tisíc zákazníků.

FAYN Telecommunications v uplynulém roce dosáhl řady významných obchodních úspěchů.Navázal úzkou spolupráci s významnými výrobci a dodavateli VoIP zařízení,jakými jsou např.ZyXEL Communications , JOYCE nebo Fincom International.

K neméně významným událostem p atří dohoda se společno stí T.S. Bohemia, díky které se FAYN Telecommunications se svými službami dostala přímo do krabic s novými počítači BARBONE.

Článek FAYN Telecommunications s.r.o. ze dne pátek 9. února 2007

Další články od FAYN Telecommunications s.r.o.