logo FAYN Telecommunications s.r.o.

Univerzální mobilní tarif za mimořádně výhodnou cenu

Fayn představuje nový atraktivní a univerzální tarif složený z oblíbených telekomunikačních služeb - tarif fayn MIX obsahuje volné minuty, SMS i mobilní data. Průměrný uživatel nemusí platit skutečně nic navíc!

Nový mobilní tarif fayn MIX kombinuje nejžádanější služby operátora za skvělou cenu. Zákazníkům přináší 100 volných minut a 20 volných SMS do všech sítí, přičemž cena dalších jednotek je stanovena na příjemných 1,19 Kč za minutu nebo SMS zprávu. Součástí tarifu je rovněž balíček mobilního internetu o objemu 150 MB na měsíc.

"Parametry tarifu MIX jsme zvolili tak, aby průměrný uživatel nemusel platit skutečně nic navíc. Za 199 korun získá dostatek volných minut, SMS zpráv i mobilních dat, aniž by musel cokoli řešit či nastavovat. Pokročilejší uživatel ovšem tuto možnost má a v případě potřeby si může kdykoli dokoupit třeba další mobilní data nebo využít naplno volání přes internet. Tarif fayn MIX lze využívat v režimu dobíjení kreditu nebo s platbou zpětně na fakturu. Tarif je bez závazků, přenos čísla k nám je zdarma a výpovědní lhůta je 1 měsíc,“ říká Lukáš Honek, ředitel společnosti FAYN.

Tarif fayn MIX:

FAYN je specialistou na volání přes internet a proto v tarifu MIX nechybí ani možnost volat ještě výhodněji přes internet po celé ČR i do zahraničí. Uživatelé mají k dispozici 20 volných minut pro volání přes internet do všech sítí, po jejich provolání je pak další spotřebovaná VoIP minuta přijde na 0,58 Kč.

Funkce Mobilní CLIP zákazníkům navíc umožňuje volat pod jejich stávajícím mobilním číslem.

Tarif fayn MIX - přidružený VoIP tarif:

Mobilní internet v tarifu fayn MIX nemá nastaven automatický dokup datových balíčků, po vyčerpání datového limitu ale dojde ke zpomalení přenosové rychlosti na 20 kb/s. Další datový balíček si zákazník může dokoupit v zákaznické zóně, kde lze rovněž změnit i jeho velikost.

Základní cena tarifu MIX činí 144 Kč. K ní se následně připočítává částka určená objemem předplacených mobilních dat - 55 Kč za 150 MB, 180 Kč za 500 MB nebo 280 Kč za 1 000 MB.

Cena dokupovaných datových balíčků je totožná.

Další články k tématům - CLIP - internet - SMS - tarif - VoIP - zdarma - Lukáš Honek

Článek FAYN Telecommunications s.r.o. ze dne čtvrtek 23. června 2016

Další články od FAYN Telecommunications s.r.o.